Brat Olivera Ivanovića o nestalom taksisti: Isto prezime, ali nismo ista porodica 1Foto: N1

Miroslav Ivanović, rođeni brat Olivera Ivanovića, izjavio je za N1 da nestali taksista, o kojem mediji izveštavaju kao njihovom bliskom rođaku, nije deo porodice.

„Poznajem osobu, ako se radi o Vladu Ivanoviću, s tim što nismo bliski rođaci. U poslednjih nekoliko godina retko sam ga sretao i tada u taksi vozilu ispred mog stana. Nismo ista porodica, samo imamo isto prezime. Porodica jeste stara mitrovačka“, rekao je Miroslav Ivanović za N1.

Govoreći o izjavama koje su se pojavile u medijima, a kojima se ta nestali čovek dovodi u rodbinsku vezu sa Ivanovićima, Miroslav Ivanović kaže da osoba koja je dala izjavu „sigurno nije dovoljno upoznata“.

„Ne verujem da je bilo šta zlonamerno, a o slučaju ne znam ništa, upravo sam i ja čuo vest“, kaže Miroslav Ivanović.

Kako su preneli mediji, u selu Matica u opštini Zvečan pripadnici Kosovske policije pronašli su vozilo marke „folksvagen“, za koje se sumnja da pripada taksisti srpske nacionalnosti iz Kosovske Mitrovice, a čiji je nestanak prijavila njegova sestra pre dva dana.

Nakon forenzičkog uviđaja, utvrđeno je da na jednom prozoru napuštenog vozila postoji rupa za koju se sumnja da je nastala od vatrenog oružja, informacije su iz izveštaja Kosovske policije koje prenosi KoSSev.

U izveštaju dodaju i da su na sedištu pronađeni tragovi krvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari