Brnabić analizirala naslovnu stranu Danasa: Najprljavija kampanja ikada viđena

Ostavite komentar


  1. Kako je moguće spojiti „pojam“ Ana Brnabić i reč ANALIZA? Kako jedna polupismena ali i više nego poluusmena osoba može nešto da analizira? Šta su osnovne teze „analize“ : Vučić,Šolak,Đilas,Danilo..“udar na predsednika“ ne daj bože još jedan „atentat“…pokvarena ploča,glupost, licemerje….Ana Brnabić..šta je ta pojava?

  2. Ovu ženu ,ne znaš, da li je teže gledati ili slušati. Mučno je živeti u državi u kojoj huliganska vlast radi šta hoće, bez posledica, a nama život curi sa posledicama…

  3. Ovakvi verbalni ispadi premijerke,jer jedino se tako mogu nazvati svakodnevno zagađuju nasu ionako kontaminiranu svakodnevnicu neviđenom kolicinom licemerja,agresije,lazi ,banalnosti.Uprljali su sve cega su se dotakli svojim neznanjem,korumpiranoscu i moralnom izopacenoscu a sve u ime naroda.

  4. Stiže premijerka da svako malo gostuje po televizijama a za premijera Crne Gore nije našla vremena.

  5. Kakav apsurd – tolike su moralne nakaze svi zajedno, da čak i ne mora da se izmišlja materijal da se tatici drma kavez, sve je na izvol’te. Možda je to i ključ zašto bira nesrećnu Anu (koja ni samoj sebi verovatno nije jasna) da ga brani.

  6. Da nije tuzno mozda bi i bilo istinito ali kakav premijer takva i obrazlozenja, jadna i bedna!

  7. Strah i samo strah moze Premijerku da natera na ovako nesto! Umesto da radi svoj posao, ins ubedjuje Narod da to sta Narod vidi ustvari ne vidi??? Ona objasnjava kako i sta Narod mora da misli!

  8. Hoćeš li ti, imitacijo premijera, raditi ono za šta si plaćena? Prekini više da glumataš drvenog advokata gospodaru i njegovoj porodici! Deluje mučno i bljutavo toliko šlihtanje i uvlačenje! Poziciju premijera jedne zemlje si ponizila i unizila kao niko, kako vi sns kreature volite kažete, u istoriji!

  9. Kako nazvati narod kome je ovo premier ili ono predsednik? Kako nazvati narod koji ima ovo na vlasti I zna li, Taj narod kuda ga ovo vodi?

  10. Da lj je moguće da je ovo malo preostalog naroda rešilo da se prepusti potpunom poniženju i uništenju ?

  11. Ana sve svoje jadne intelektualne snage koristi da brani predsednika i svoj opstanak na vlasti.

  12. A što nisi donela i Novosti Blic Informer Kurir Objektiv ma sve ostale pa izanazirala sve u komadu

  13. Živim u inostranstvu i jako se stidim kada me neko pita o vlasti u Srbiji. Valjda je samo u Belorusiji gore.

  14. Bravo za komentare a ovim premijerka napravila odlicnu reklamu danasu.Polupismena bez vokabulara beskrupulozna u odbrani predsednika i zato uziva u Jovankinoj vili.

  15. Kako Danas zna ‘nesto sto niko ne zna’ ?!
    A kako Informer zna odgovore poligrafskih ispitivanja pre nego što ih i ministar policije sazna?!?!

  16. Još jedna u nizu zamena teza od strane tzv. „premijerke“, čiji je osnovni zadatak da podmetanjima i lažima brani lik i delo svog velikog Šefa, a ne da se bavi siromaštvom građana i korupcijom i kriminalom. Bruka i sramota i od „Funkcionera“ i od čoveka!

  17. Danilo Vučić je punoletna samostalna osoba ,pa ne može da se krije kao porodica u okrilje oca,niti tata Acika može biti odgovoran za njegove postupke i dela.

  18. Nama ste otimali penzije da bi ovako nešto živelo u vili,skakalo po nervima poštenog Naroda,pokušavajući da sakrije svoju abiozu,aklamacijama ,pravnog,sosijalnog,političkog,ekonomskog,obrazovnog i svakog drugog haosa urušenog društva bez trunke nade …….

  19. Ko je bio ministar informisanja 99? Ko je zabranjivao medijima da pričaju protiv Slobodana Miloševića? Kao ministar informisanja sigurno je znao ….a nije rekao ,pretio novinaru kojeg više nema …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.