Brnabić: Infektivne klinike u Beogradu i Novom Sadu samo za smeštaj obolelih od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Jasi ti ministar zdravlja ko tebe pita usta se ti razumes sta ti znas o virusu vise od ostalih gradjana

  2. Dosta vise „Nema mesta panici, biće svega dovoljno.“ Sta je definicija pnike?
    Vlada treba da bude Transparentna, Daje potpune i istinite informacije. Neka formuraju site za lazne vesti, na kome ce biti dat tacan i precizan i dokumentovan demanti.
    „Spremni smo“ ne znaci nista! Neka objave detaljno, precizno i dokumentovano STA JE TO DO SADA URADJENO. Crno na Belo. KOnkretno i po svim gradovima koji imaju Bolnice, Kako su spremni Domovi zdravlja, itd itd. Vec sada nigde sredstava za inaktiviranje virusa. A oni spremaju proizvodnju. Narodu treba TACNA i ISKRENA informacija. Zalosno!

  3. Infektivna klinika u Beogradu moze da bude samo scenografija za snimanje horor filma…. zasto se novac ove drzave (poreskih obveznika) ulaze u bilo sta drugo trenutno osim u nabavku respiratora?! Jasno je da ih, ako se ne daj boze dasi ista nalik scenariju u Italiji, nece biti dovoljno… a oni ce ce nastave da pokusavaju da kriju situaciju od ljudi

  4. Ja bih još 30 specijalnih tela.Jer će raditi besplatno,jer su sigurni da su zdravi ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.