Brnabić: Izveštaj Fridom Hausa da Srbija spada u hibridne režime nije tačan, poslat odgovor

Ostavite komentar


  1. Nadam se da je zapretila prsticem obavezno. Ali bas, bas zapretila i rekla znate vi ko sam ja!!!

  2. Drugi put naruči izveštaj koji ti se svidja. Izveštaj mora da je pogodio u srž čim su se toliko uskoprcali.

  3. Vi radikali možete da lažete glupi srpski narod jer bolju vlast nije ni zaslužio ali ne možete svet koji vam aminuje jer ima svoj interes. Lažovi podržavaju lažove. Pametni ćute i gledaju svoja posla. Misliš da si ih slagala? Puštaju te, bedo, da veruješ da jesi. Sad će da se isprepadaju od tvog osamnaestostranog demantija. Sve im se gaće tresu.

  4. Nije mi jasno zašto posvećujete energiju, naslov, mesto u rubrici… ovoj patetici

  5. I premijerka i njen sef vise ne zarezuju izvestaje medjunarodnih institucija, oni lazu a Brnabic i sef govore istinu i samo istinu !

  6. „Čudi me da organizacija Fridom Haus za pisanje izveštaja nema tim stručnjaka, već samo jednu osobu.“ – ma to je organizacija, to nije bitno. Mene čudi što cela naša država nema tim stručnjaka već samo jednog čoveka.

    1. Cekaj malo!Taj tip iz te organizacije,kako li se vec zove sigurno ne jede jednom dnevno,ne spava 2 sata dnevno ne spava na patosu ne raznosi respiratore ne pravi skupove po fabrikama u vreme pandemije korone…Mislim,stvarno…Ono bas..Pa taj Fridom Haus ne moze da se poredi sa AV-om!Pa kad se ti ljudi ili taj covek iz F.H. bili na pinku ili kod Marica?

  7. Bravo Ana, potpuno se slažem sa tobom. Treba tim stručnjaka da napiše taj izveštaj. Evo predlažem sledeće novinare: Dragan Vučićević, gospodin Fokos, Barbara Životić Gordana Uzelac i Milomir Marić.

  8. E ako je ona rekla onda to stvarno nije tačno. Pa kome drugo da verujemo ako ne drugom čoveku države. I ko bre smišlja ove podvale…

  9. Po mojoj studioznoj proceni, dali su Srb cak i bolju ocenu od ocekivane.

  10. Eeee tako je to kad pukne bruka…nema, večita tranzicija je izgleda naš usud!

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.