Brnabić: Koji se novinari plaše da govore protiv vlade

Ostavite komentar


  1. Elementarno nerazumevanje Premijerke u vezi funkcionisanja drzavnog aparata. Zato valjda ima Dacica da joj pokaze. Kad nije zauzet naravno, radom na Ruskim interesnim pitanjima. Evo npr Olja Beckovic u Utisku nedelje, evo Vranjske…. Oni ne mogu da rade zato sto im Vasi redari ne dozvoljavaju. Drzava nije Vlada, nego drustveno ustrojstvo !

  2. Bezveze se dize prasina oko medijskog mraka,jer smo svedoci svakog dana napada na vlast i preko pisanih medija i preko televizije.

  3. Niko se ne plasi, svaki opozicioni novinar iznosi sta mu je volja, zasto misle da se nikom ne dopada rad Vlade kad je polovina glasackog tela dala poverenje ovim ljudima.

  4. A kada to malo novinara koji su dovoljno hrabri da govore istinu o vladajućoj kliki, dobiju "emotivne "reakcije u vidu najprostijih uvreda, etikeciju da su izdajnici i strani plaćenici, bivaju sigurnosno obrađeni od strane telohranitelja i "obezbeđenja" vučićevih, dobijaju otkaze, povlače se reklame i oglasi…..

  5. Na pitanje premijerke koji novinari se plaše da govore će odgovor biti verovatno neodređen. I sav opozicioni rad se svodi na to da nemaju ni jedan odgovor na direktna pitanja.

  6. Svako ima pravo, bez ikakve odgovornosti, da kaze kako vlada ne radi dobro svoj posao. Zasto se onda uopste i spominje medijski mrak?!?

  7. Budimo realni, u pravu je, u poslednjih godinu dana koliko pamtim pljujete sve politicare redom. tako da je upravu to sto kaze.

  8. Ana Brnabic je savim jasno odgovorila kada mediji govore o nekakvom mraku.Nema nikakve potrebe da mediji zamenjuju teze, ako neko misli da vlada ne radi dobro svoj posao, da li on to u javnosti Srbije moze da kaze. Naravno da moze bez ikakve odgovornosti i kada nisu u pravu.

  9. NEMA POTREBE GUBITI VREME O GLUPOSTIMA KOJI SE BAVE ŠAČICA NEZADOVOLJNIH NOVINARA KOJI NEMOGU DA IZBORE SVOJ MEDIJSKI PROSTOR PA TO POKUŠAVAJU NA OVAJ NAČIN.

  10. Naravno da ima razlicitih medija koji podrzavaju bvlast ili opoziciju, na primer vi ste medij koji podrzava samo misljenje opozicije, cak ni komentare cenzurisete , nikada mi niste objavili ni jedan komentar koji je isao u prilog vlasti a protiv opozicije….pa u cemu je onda problem ?

  11. Mediji pisu svasta, najcesce sve preuvelicavaju do senzacije, da bi se bolje prodavali, nista novo.

  12. Mrak je u necijim bolesnim glavama, koje ne mogu da prihvate da ih je narod procitao kao bukvar i da ih nece.

  13. Sta jos mediji ne prenose, sve sto neki politicari lupetaju…cas ih jedan dan ubijaju, pa onda hoce da se popisaju na neciji grob, pa onda opet izmisljaju medijski mrak kada izgube na izborima…mediji prenose i ono sto treba i ono sto ne treba , pa gde to ima u kojoj zemlji.

  14. Kakav medijski mrak, kako bi bilo da je neko Putinu ili Trampu rekao da ga treba ubiti i popisati mu se na grob…da li bi takvu vest preneli mediji u bilo kojoj zemlji?

  15. Данас сам на N1 гледао гостовање једне америчке новинарке која на крају свог излагања (усмерена од стране водитељке емисије) изнела како је задивљена храброшћу српских новинара с обзиром на услове у ојима раде. Ето, рекла као да у Србији живи и ради дуги низ година и остала жива. Драго ми је да у Србији медији имају различите уређивачке приступе где свако од грађана може сходно својим уверењима да прати медије. За мене је медијско једноумље неприхватљива опција. Подршка премијерки.

  16. Vidim da je "Danas" pod teskim napadom botova (verovatno dobijaju dodatne bodove). Botovi sve sto ovde pisete citaju intelegentni ljudi od integriteta i te botovske statuse slobodno pisite( treba i mi necemu da se nasmejemo). Koliko god da se trudite viri vam sendvic.

  17. Svako može da kaže i napiše šta mu je volja, a da pri tom niko ni za šta ne odgovara. To je činjenica! Tako da je priča o medijskom mraku apsurdna!

  18. Vise ni jedne, odnosno sve. Blic, Informer, Alo, Politika, Vecernje, RTS, Pink, B92… Davno je bilo kad sam zadnji put bilo sta lose procitao o vama iz SNS. Prosto me znalo doci sramota koliko nam dobro ide. Ovih par koje niste pogasili i poubijali u ovom ili prethodnim mandatima, vise se i ne cuju. Od sakrivanja Kurira po kioscima do beleznica po TV studijima. Ajde Brnabicka, nismo glupi bas toliko. Ni ti nisi ni malo cista kako bi to tvoja seksualna opredeljenost mozda nagovestila. Ti si samo Njegova Ana i samo kao takva ces i oostati. I ti i brat.

  19. Vi se drugarice Brnabic usudjujete da medijski zivot odredjujete na osnovu cetvrtaka? Pa jedna nedelja ima jos ostalih sest dana. Kako vas nije sramota da preskacete ostale dane kada u svim mogucim vasim tabloidima pocevsi od 24 sata . ALo, Blic, Informer,Novosti, Politika, RTS svakodnevno vrsite propagandu vasega poslodavca i trovanje od toga sta je bilo sinoc u parovima i zadruzi do neprekidne serije o ubistvu Jelene Marjanovic od pre godinu i po““ dana. U svim vasim tabloidima i svim medijima koje su otkpili vazali stranke na vlasti je cenzurisan svaki komentar protiv vasega poslodavca. Kako vas nije sramota, sklonite se vise sa toga nicim zasluzenog polozaja, smesta !

  20. Vi se drugarice Brnabic usudjujete da medijski zivot odredjujete na osnovu cetvrtaka? Pa jedna nedelja ima jos ostalih sest dana. Kako vas nije sramota da preskacete ostale dane kada u svim mogucim vasim tabloidima pocevsi od 24 sata . ALo, Blic, Informer,Novosti, Politika, RTS svakodnevno vrsite propagandu vasega poslodavca i trovanje od toga sta je bilo sinoc u parovima i zadruzi do neprekidne serije o ubistvu Jelene Marjanovic od pre godinu i po““ dana. U svim vasim tabloidima i svim medijima koje su otkpili vazali stranke na vlasti je cenzurisan svaki komentar protiv vasega poslodavca. Kako vas nije sramota, sklonite se vise sa toga nicim zasluzenog polozaja, smesta !

  21. Hm,hmm..nisam novinar,ali novinarim na " online", nije problem u meni,plase se administratori,moderatori…samo click,i nema moga komentara " bez straha i mane".

  22. A ti imitatorko predsednika vlade,kad ćeš da se oglasiš zašto je APELACIONI SUD JE PO FIREROVOM NAREĐENJU VRATIO NA NOVU FARSU OD SUĐENJA,ISTOM SUDIJI SA ISTIM DOKAZIMA DA PREINAČI ODLUKU O ODBACIVANJU ZAHTEVA O STEČAJU U SRPSKOJ FABRICI STAKLA U REŠENJE O STEČAJU GDE JE TAJ ISTI "SUDIJA" PRED SVEDOCIMA IZ STOLA IZVADIO VEĆ POTPISANO REŠENJE O STEČAJU I IZOVORIO PRED ZABEZEKNUTIM ADVOKATIMA : "E , J.BI GA" ! A TI FIRERU DOĐI U PARAĆIN I OBJASNI ZAŠTO SI OTPUSTIO 230 RADNIKA SRPSKE FABRIKE STAKLA,JEL SU TI ONI NAJVEĆA PRETNJA DA OTMEŠ FABRIKU ZA DŽABE PREKO TVOJIH SSNS MAFIJAŠA KOJE SI INSTALIRAO DA RUKOVODE I UPROPASTE SFS ZADNJE 3 GODINE I TVOJIM NAREDBAMA "NEZAVISNOM" SUDSTVU DA UVEDU STEČAJ U SFS , AJDE "HRABRI" DOĐI I U OČI KAŽI OVIM BEDNICIMA KOJE SI BACIO NA ULICU !!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.