Brnabić ponovo o Danasu, optužuje za „brutalne laži“

Ostavite komentar


  1. Oni su potpuno poludeli, ona u međuvremenu najmanje jednom necekno vrišti, vređa i otvoreno laže, sve po sistemu „ko prvi vrišti i digne prašinu, taj ima prednost, većina ionako ne čita odgovore“…

  2. Ne iznenadjuje Ana Brnabic birotehnicarka,sto se nogama i rukama bori da pokaze odanost svom sefu ne bi li joj dodelio neku funkciju.Nije njoj ni do njenog sefa nego do udobne fotelje na kojoj sedi a koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.Savet joj je da primeni „Cutanje je zlato“kada ne zna a to joj se precesto desava, nesto pametno da izjavi a to ne radi i sada kada napada list Danas koji profesionalno obavlja svoj posao i koji zasluzuje samo pohvale.Smeta joj istina koju iznose listovi Danas, Nova i profesionalne televizije N1 I Nova koji su jedina svetla u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji.

  3. Drugim rečima, ne laže Danas, već laže AB. No to je radikalski manir, dobro se školovala. I ova osoba je predsednik Vlade Srbije. A mene, kao građanina Srbije je sramota.

  4. Ova kreatura bi mogla malo da poradi na proširenju svog rečnika! Ovo „brutalno“ se već izlizano od upotrebe! Totalno je opsednuta brutalnošću!

  5. Nije ona toliko pametna da se upušta u bilo kakve razmene mišljenja. Istrabunja nešto da dopre do ciljne grupe i nazad u ilegalu. Ne znam još da je kampanja završena

  6. Vrlo prosto pitajte zdravstvene radnike koliko im je umanjena decembarska plata.

  7. „ZAPŠLJAVANJE UZ SAGLASNOST VLADE“ kako to tumači premijer;kao kontrolisano zapošljavanje ili otvoreno i slobodno zapošljavanje?A koliko od silnih brojeva je zapošjavanje na dredjeno vreme,a koliko i po kom kriterijumu zapošljavanje za stalno?Em što su nepismeni,em nas prave ludima i umno bolesnima.Samo vi hipnotišite vaše podanike iz zemlje i inostranstva,mi vas dobro poznajemo.Fali vam Djuka sa „ispruženom rukom“?

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.