Brnabić: Ukinuta uredba iz 2020. o prostornom planu za područje Jadra, gotovo sa Rio Tintom

Ostavite komentar


  1. … da se uverim da ne sanjam. Nadam se da je ovo sto pisete zaista tacno, i da je konacno kraj ekoloske pretnje Rio Tinta u Srbiji!

  2. Slicno je bilo i sa MHE, pocetkom 2020. Vucic ;obecao; da nece vise biti takvih objekata u Srbiji, posle izbora iste godine nastavilo se po starom. Sibicarenje.

  3. da vidimo sada sta je sledeci voz na koji ce da se zakaace ovi iz „placene opozicije“.?

  4. g-djo Brnabic napismene informacije o ovome sto pricate, objave u Sl. Glasniku sve uredbe sva dokumentacija. Niko vama vise ne veruje ali vi toga jos niste svesni ili se pravite da niste svesni, na rec nista vise, na majke mi nista vise, na casnu rec nista vise, pitajte g. Vucic on je pravnik on zna sta se trazi da bi nesto bilo verodostojno. I sto rece neko uz obavezu zatrpavanja svega otkopanoga. Ziveli

  5. Gotovo je sa Riotintom.Umesto njega može bilo koja druga korporacija.Pa ona je došla iz Juesejda i Naleda.Nikad vise strasti a manje razložnih tvrdnji.A zašto i od koga braniš Vucica?

  6. Bravo Ana na iskrenom i emotivnom govoru i saopštenju…Nego čujem da su se u Australiji zabrinuli zbog “ukidanja vize“ njihovoj firmi Rio Tinte..? Setih se Jadranka Hodaka i njegove tuge povodom bankrotiranja muzičara Fifty Cenčeta pa povezah ovo što su Skot Morison, Alex Hok i družina uradili NAJBOLJEM SPORTISTI SVETA i ovo što zadesi Rio Tinto. Da citiram Hodaka :
    “ Prijate moj Fifti Centče. Čitam danas, pišu da si bankrotira. Ne znam što bi reka. Evo mi suza suzu goni.. Zva sam i mater u Liku da joj velim za tebe! Pitala me – sine što je bilo!? Ja joj reka da sjedne, a onda reko – Mati..Fifti Sent je bankrotira. Tišina je bila mučna, a onda sam začuo matert gdje jeca i govori mi – Sine reci da lažeš!?!?..reko-Ne lažem mati, istina je!..
    2 smo sata zajedno plakali .. “

  7. Danas ukinuli, prekosutra mogu opet da usvoje!! Ko ovim lažovima išta više veruje?! Slušajući ovu pljuvačicu, nikada više laži na jednom mestu u tako kratkom vremenu.

  8. Kad je priteraju uz banderu, Brnaba jauče, Ja sam Srbija, Ja ne dam AV-a, Ja ću uradim što narod ište. Ja pa Ja, gde bi joj kraj bio da još ima JAJA.

  9. Ukida se uredba iz 2020. godine. Jesu li i tu uredbu su doneli „zuti lopovi i tajkuni“? Djilas, Solak, Marinika i njima slicni? Koga bre, folirate? Sad se kao ukida, a posle izbora cete da „ukinete ukidanje“. Pa nismo bas svi veverice!

  10. Kupovina vremena do izbora. Sad ce RT da digne talantu kako ce da tuzi drzavu Srbiju i da trazi ogromnu odstetu pa ce ovi da im odgovaraju i prete da bi digli rejting jer zaboga pokazuju da se bore za interese naroda i tako u krug dok se ne raspusti parlament a ond sledi jos jedna izborna kradja (bar se tako ovi sektasi nadaju) kako bi ostali na vlasti e a onda ce RT da nastavi gde je stao. Sme neko da se opkladi da nece biti tako, a?

  11. A gde je Odluka Skupštine Srbije!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.