Brnabić: Vakcine protiv COVID-19 pre kraja godine

Ostavite komentar


  1. A gradjani nek se broje eci peci pec.. Super, celo jutro nema o nebulozama, bolje neka cute, biznis im propada, nervozni, razumemo, ali bar imate platu a zbog njihove bahatosti, bezobrazluka, nesavesti, neetike mnogi su ostali bez primanja.. ne znam zasto je vlada i slusala ove djavole.. pa bilo sta da bude, svetske mocnike zanima vlada, policija da ih slusa na klik, boli ih uvo za Desanku iz Gornjeg Jabukovca.. Ali nadam se dolazi budjenjeee i da ispratimo sarlatane uz pesmu Nedelja i mi smo tu, ali vas s nama nema, otisli ste, na put bez povratka nas stab se sada sprema

  2. Ovo je velika olakšica za naš narod,za naše lekare, za ceo sistem. U velikoj borbi mi ćemo u najkraćem roku biti spašeni.

    1. Nikada ruske vakcine, jer nisu ispitne. Kao drugo, nećemo dobiti. Kao treće, u kom svetu Vi živite?

  3. U trnutku pisanja ovog komentara uočavam da do safa napisani komentari ne odražavaju stvarno stanje već populizam koji ne stoji u vremenu i prostoru.

  4. Ova žena nije skroz sa sobom. Prvo njena izjava – kraj naredne godine, intonirana tako da to znači generalno. Sada, „samo jedna firma tako rekla“, pa sledi nužni samoreklamerski modni detalj – „Srbija (čitaj mi, vlast) ima kredibilitet“, što će reći, prevedeno na prost narodni jezik – oni imaju ugled. Ugled nemaju ni u zemlji (već čuju horsko psovanje i kletve narodne), a u svetu ih prati podsmeh. Misle oni da smo mi, obični ljudi, ništa više od stada koje je srećno sa balom sena pred brnjicom, a da ništa ne znamo dok nam oni s visoka ne objasne. Pa, znamo po malo da čitamo slova, i da čitamo između redova, a ne kao ona njihova nafrakana iz rijalitija što reče da azbuka ima četiri slova.
    Dakle, biće vakcina do kraja ove godine. Za koga? Za njih i za njihovu kerber naoružanu služinčad i ostale verne podanike. Za nas, ostatak propalog naroda, vakcine će stići krajem ’21, ’22, ’23… i to, ako stignu, a ako stignu ko zna kakve će biti. A tads će gospoja šefica vlade, njen šef (tako mu se ona obraća), bulumenta partijska… biti ko zna gde. Daleko od očiju i ruku tzv. pravde.

    1. Kalca @
      Na isti nacin lapsus u danasnjim novinama Politika ,KAZE da nece oduzimati decu roditeljima ,koji. ne zele da ih vakcinisu protiv COVIDA19 .
      Zaboravi da upozna gradjane ,da nece oduzimati decu. u ovom trenutku ,jer vakcina nije OBAVEZNA.
      A sutra,kada bude OBAVEZNA ?
      Komentar na manipulacije ,neistine,saopstenja …..sta reci?
      Loncar rece o “ OGRANICENJIMA“ za punoletne.
      UPOZNAJTE GRADJANE SA USVOJENIM ZAKONOM ,organizujte javnu raspravu,misljenje ,advokata. ,povelja UN sta kaze ? DA NE BI BILO LAPSUSA i MANIPULACIJA.
      Ovakvim saopstenjima ,gubite kredibilitet i izazivate sumnju u vase dobre namere ,kao ministarke rada ……itd,itd

  5. Zašto nas je predsednik obmanjivao(lagao) pričom da ćemo vakcinu dobiti među prvima,da je plaćena,rezevisana,spremna da će je i Torlak proizvoditi?

    1. Priča o vakcini je samo malo izmenjena verzija priče o respiratorima. Kao što je proletos Vučić titanskom borbom sam i goloruk nabavljao hiljade respiratora (i dalje ne znamo po kojoj ceni) i imali smo ih „najviše u regionu“, tako i sada „među prvima u svetu“ dobijamo vakcine, koje sad će, samo što nisu. Eno, od Rusa nam je već stigao paket od čitavih 20 doza.
      A pošto sam baš zlopamtilo, još se dobro sećam kako je Lončar proletos trijumfalno najavljivao da ćemo mi sami „napraviti vakcinu, ako treba“. Ispostavilo se da treba, ali vakcinu ne napravismo sami, nego smo stali u red za kupovinu. Ali to je samo jedan detalj, bitno je da će vakcine biti. Jednog dana…

  6. Ona se toliko poistovetila sa ovim našim nesretnikom da je, odnedavno, počela, kao i on, da pravi dramske pauze …

  7. Ova kao da je baba vracara o onaj drugi sto je rekao, ma kakav virus popijes malo rakije i to je to, me podseca na onog cicu travara sa Romanije.

  8. Dala izjavu pre podne potpuno tacno a ta iz Java govori o tome kako nismo niko i nista, kasnije sefica evropske komisije rekla da ce i nama nesto dati ova odavde izjavljuje da je pogresno shvacena.

  9. Ne treba biti mnogo pametan, bece nesto vakcine pred izbore. A sta je sa vakcinom protiv gripa?

  10. U istom danu Lonče objavi da neće biti vakcinacije pre aprila. E sad, začkoljica je u sledećem. Kada budete rekli da su lagali, oni će da kažu: „Mi smo rekli da će stići u decembru, a ne kada će biti spremna za upotrebu.“ I opet nas zeznu i „budu u pravu“. Neviđeni mufljuzi, ali neviđeni. Nikada Srbija nije imala ovoliku količinu malignih pacera na vlasti.

  11. Ljudi moji, ima li neka kompleksna vakcina protiv bahatosti, nekulture, bezobrazluka, agresije, primitivizma, ulizištva, lopovluka i laži? Mislim da su nam ovi „režimski virusi“ veći i dugoročniji problem.

  12. Verovatnoća da dobijemo vakcinu ove godine, jednaka je verovatnoći da Brnaba obuče suknju!

  13. „Србија има политичку снагу и кредибилитет“. Виц године!

  14. Prvo cu da slazem( da vas zabrinem ), a onda cu da demantujem samu/samog sebe i da postanem junakinja/junak ….

  15. Francusko ministarstvo zdravlja je pre dve nedelje objavila dokument u kome jasno pise: koliko vakcina su kupili, od koga, po kojoj ceni, kada koji kontigent stize, i koji slojevi gradjana ce se vakcinisati kog datuma i iz koje zalihe, vakcinom kog proizvodjaca, od danas do kraja 2021 godine, kada ce vecina biti vakcinisana.
    Ovi nasi daju intervjue kao sfinga, treba da se pogadja zagonetka, sta li. Oni rade za nas. Oni moraju da izdaju takav dokument u kome sve to isto jasno pise. To je njihov posao. Sta ova zena lupeta, nije mi jasno, zamislja da je Tito, ne kapiram. Objavi dokument i dovidjenja.
    Naravno da takvog dokumenta nema, jer bi se onda videlo koliko su nesposobni i da su opet zabrljali i ugrozili zdravlje i zivote gradjana.
    Gnev raste. Broj mrtvih je jedina stvar koja ne moze da se spinuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.