Brnabić za sutra najavila sednicu Kriznog štaba i oštrije mere

Ostavite komentar


  1. Premijerka Srbije mora da shvati da joj predsednik nije tata bez obzira što je jedino preko njega mogla da dođe do tako visoke političke funkcije. To što je ona njemu dužna za tu uslugu to ne znači da mora da ispunjava sve predsednikove maštarije i da skače kako predsednik naredi. Jer za sve greške i za svu štetu koju napravi ispunjavajući predsednikove želje jedino je ona lično odgovorna. „To je zaista individualna odgovornost.“

  2. „Држава није ником ни отац ни мајка“ , каже премијерка. Изгледа да је маћеха. И опет нас убеђује да смо сами одговорни за заражавање. А где је њена одговорност што није спречила неодговорне којих увек има и то много? Нема је, само су други одговорни. А кризном штабу је сада лако, не мора да се мучи и предлаже неприхватљиво. Има сада, после премијеркиних дводневних консултација, готов предлог мера. Само да дигну руке.

  3. I dok se narod listom zarazava i umire ona trazi dozvolu od precednika. Gde ce ti , zeno dusa od ovolike negativne energije koju ti narod salje.

  4. To kriznum stabom i merama isto je kao u svakodnevnom zivotu. Ima nekih mera, donete su, ali sve je tako postavljeno da i ne mora da se postuje. Pa ko se kako snadje! Bas divna pravna drzava!

  5. Vase meresuse pokazale kakovas nine sramota danamto radite koncerti mogu kafici i restorani nemogu .Dva koncerta za dva dana niste znali mi smo glupi ali ne toliko .

  6. Još jedan od dokaza u kakvoj smo mi „demoNkraciji“…!
    „Pitaće taticU“…!!!
    DA li joj je makar čestitao „08.03.2021.“?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.