Bujošević: Pretplata za RTS bi mogla da poskupi 2019.

Ostavite komentar


  1. Ako se RTS finansira iz budžeta zašto onda TV pretplata? To znači da ja dva puta plaćam RTS. Jednom kroz pretplatu a drugi put kroz budžet u koji uplaćujem porez i doprinose. A na RTS-u repriza do reprize. Prenosa utakmica reprezentacije ni za lek.

  2. Bujoševiću, ako ja Vama redovno plaćam pretplatu, zar onda nije logično da RTS meni plati odštetu zato što nisam mogao da gledam prenos finala u ženskoj odbojci i to finala u kome su igrale odbojkašice Srbije? Ako to nije tako, pitam se zašto onda ja plaćam pretplatu i zar ne mislite da je došlo vreme da se pretplata ukine.

  3. Ono što se,,prikazuje ,,na R.T.S,u treba da se DELI BESPLATNO,,ZBOG,,,,Nacionalnog,,značaja,, NAČINA, biranja TEMA i spontanih,,učesnika,,,,I PRVENSTVENE VAŽNOSTI,, POPULARNIH,,SERIJA,,BRE.BUJKE. NIJE srBski LAGATI.pa vam ,,presto,preuzeo USVOJENI, OD ,,LIDERA I KAMARILE MU STARE I ,,ODANE,,gazda OD PINKA, a.

  4. od poskupljenja, plaćam RTS da ne bih gledala beogradsku hroniku, beogradski jutarnji, raznorazne bezvezne serije i njima je to malo nego bi još dublje da mi zavuku ruku u džep. Kada je Drobnjak govorio u uvođenju naplate putarine na regionalnim putevima reporteri RTSa nisu se potrudili da skoknu do Bugarske i obaveste nas kolika je njihova godišnja vinjeta, pa da pitaju ove naše šta rade, nisam ih videla ni protestima građana koji su protiv izgradnje derivacionih hidroelektrana na planinskim potocima…

  5. Molim vas, jer drugi niko je sme, trazite listinge plata i honorara RTSa. Bez imena, samo iznos i svrha, s obzirom da se RTS finansira od nasih para tj budzeta i pretplate, ovo he informacija od javnog znacaja. Takodje trazite listinge otpremnina, ima tu ljudi koju stanove mogu da kupe od otpremnine

  6. Нормално,повећавају се плате и пензије и то повећање одмах треба без пардона узети-вратити назад али да буде мање буке,узети га пре него што људи се освесте и сете се сви они који не гледају тв зашто им на силу узимају паре.Свако повећање дочека планина поскутљења тако да и не можемо осетити да је нешто повећано.

  7. Pa ovaj nije normalan. Trazi povecanje a kvalitet programa velika nula. Ne gledam rts . Budite srecni sto i ovo placam!!!

  8. Tek smo dobili prvu polovinu ubogaljene penzije…a vama već zinulo d… za nova poskupljenja. Preterali ste u svakom pogledu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.