Bujošević ponovo kandidat za direktora RTS

Ostavite komentar


  1. Koji nezasiti uporni penzionisani sivonja, nesposobni, uvek odani svakoj vlasti.
    Moguce da je, u medjuvremenu, izlobirao da namakne broj glasova.
    Ma nije njemu do rts, nego do ogromne, a nezaradjene i nezasluzene plate direktora rts.

  2. Postoji li JEDAN JEDINI zakon (ukljucujuci one koje su sami doneli), a da ga nisu prekrsili? Bujosevic je rodjen januara 1954.god. Znaci da je u januaru 2019. napunio 65 godina, i PO SILI ZAKONA morao da ode u penziju! A on ne samo da vec dve godine sedi kao VD (i to je protivzakonito), vec hoce jos cetiri! Ovde zakoni vaze SAMO za one koji ne ljube predsednika.

  3. Bujosevic je vec 2 godine starosni penzioner:
    1) nema prava ni da se prijavi na konkurs. Onda bi mogao i maloletnik. Ili stranac. Ili poslovno nesposobno lice. Ili zatvorenik na izdrzavanju kazne
    2) od kad je napunio 65, bio je prvo ilegalno direktor, oko 1 godinu, a kasnije
    3) ilegalno je postavljen za v. d. jer se ne mogu postaviti penzioneri. Kao ni maloletnici
    Zakon o radu je veoma precizan i izricit. Sa 65 godina je OBAVEZNO penzionisanje. Naravno, covek moze posle privatno da radi, na ugovor.
    Svi ovi „konkursi“ se sprovode samo zato da ne bi uspeli i da bi Buljosevic ostao. Kao i kafana na Pancicevom vrhu. I ostaju, oboje, vecno…..

  4. Koji konkursi, formalizam,zato rešava isključivo Vučić kao i sve drugo .U Srbiji institucije su samo formalnost, nažalost….

  5. Spoljni saradnik,konkurisao za generalnog direktora RTS a. Izmedju ovog nemackog udbasa i Bujosevica,glasam ipak za Bujketa,po principu biraj izmedju dva zla, ono manje.

  6. Vest koja ni malo ne iznenadjuje, prava slika drustva u kojem zivimo, govori hiljadu reci

  7. Odlicno!Obostrano korisno.Vlast ima dobrog I odanog slugu,bez moralnih dilema,a sluga dobrog gazdu koji ga mazi,pazi I uz to dobro placa.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.