Bujošević: RTS nije trebalo da prenosi „bljuvotine“ Informera

Ostavite komentar

 1. Zuti Bujke ,se zali na Politiku i priznaje da je RTS,pogresio. Ono, sto se ocekuje dace sledece priznati ,da nije dovoljno upoznat s finasijskim mahinacijama u kuci, gde je broj jedan.Ima mnogo, toga sto ovaj covek, radi a nikome ne polaze racune. Odlazak u penziju bio je najbolje resenje,ali neda djavo,morace da objasnjava,mnogo toga uvezi s svojim radom. Mnogo macku teleca glava.

 2. Bujosevic nikada ne bi bio imenovan za direktora RTS da nije bio podoban. O njegovom profesionalnom rejtingu se ne bih izjasnjavao. Naprednjacima je samo ustedjen trud da traze novog podobnog direktora, vec su imali jednog na tom polozaju. I to vam je sva bitna, sustinska istina u vezi s tim.

 3. re: RTS nije trebalo da prenosi „bljuvotine“ Informera

  Dovoljno je reći da RTS nije trebalo da prenosi Informer, ista ja količina informacija.

 4. Opa! Počelo posipanje pepelom? Tepićka i Vukadinović sinoć na javnom servisu! Doduše ništa nisu uspeli da kažu od brbljivog unapređenog šešeljoida i njemu sklone voditeljke…

 5. Ne možeš se ti oprati sa još stotinu takvih i sličnih komentara…..bruko svoje profesije !!!

 6. RTS nije trebalo da prenosi bljuvotine Informera.
  I?
  I šta sad? Nikom ništa. E pa neće moći. Zna se ko je odobrio prenos bljuvotina. Da čujemo kakve konsekvence će taj urednik podneti.

 7. RTS ne bi trebalo da postoji, makar ne ovakav kakv je trenutno, mada nije bolji bio ni prethodnih 30 godina. Takođe nacionalne frekvencije se moraju ukinuti, pa neka se kao u USA, svako bori da nađe sponzore i one koji će se reklamirati bez državne prisile, a državi i JP-ima zabraniti bilo kakvo reklamiranje. Samo lipsaće mago, zelenu travu dočekati neće.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.