Bujošević: Svako novinarstvo je istraživačko

Ostavite komentar


  1. Sad nam je jasno zašto je RTS postao tako površan, jer ako vi novinari „istražujete nešto što je neko pokušao da sakrije“ kako onda RTS od prethodnih izbora nije čak ni objavila, a kamoli pronašla, ama baš ništa sakriveno a mi još nismo saznali na šta Vučić misli kada kaže „razgraničenje“, nego čak kao da RTS učestvuje u Vučićevoj obmani naroda!

  2. A jel Bujošević otkrio da građani koji plaćaju taksu za RTS žele da gledaju utakmice nacionlnih selekcija na RTS-u !!

  3. Gospodine Bujišević, pošto redovno plaćam preplatu za RTS, onda bi trebali da prenosite utakmice nacionalnog tima. Vi u to vreme reprezirate neke TV serije po stoti put a ne prenosite fudbalske utakmice naše reprezentacije.Mora da razumete mi koji živimo po selima širom Srbije nemamo mogućnost da uvedemo kablovsku TV.

  4. E pa Bujoševiću istraži onda da građani Srbije žele da gledaju kvalitetne domaće serije na RTS-u a ne reprize i parodiju na Nemanjiće !!

  5. Bujosevicu, istrazi malo, koliko je RTS uzeo miliona dinara na konto RTV pretplata svih gradjana Srbine, unazad podosta godina, pa kad istrazis, stavi prst na celo, i zapitaj se kako je moguce da RTS nema bolju programsku semu od BBC, CNN …

  6. Molim novinare iz ovog projekta da dođu u Bosilegrad te urade istraživanja na temu zaštite životne sredine i to zagađenja od strane rudnika u s. Karamanica reke Tlaminske kao i rudnika u Krivoj Feji koji zagađuje pak Ljubatsku reku.Kao i divljačka rušenja reka nekontrolisanom gradnjom minielektrana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.