Bulatović: Poplave je moguće sprečiti

Ostavite komentar


    1. Austrija je , polovinom 19. veka , regulisala tok Tise koja je plavila pola Mađarske , tako da tvrdnja ovog gospodina i nije lišena osnova .

    2. Oni su stručnjaci za sve, samo što njihovi lideri ništa nisu pokazali od tog znanja dok su bili na vlasti.

  1. Najlakse je pricati o necemu u sta se ne razumete a ovi to rade iz dana u dan.

  2. Vi ne mozete da iskontrolisete ni svoju sacicu pristalica a ne vreme haha.

  3. Politicari dozvoljavaju sebi da lupetaju gluposti na teme o kojima nemaju pojma. I posle im oni sa jos manje pojma, veruju. Da jednom pitate strucnjake umesto sto svaku situaciju koristite za samoreklamu iznoseci neistine?

  4. Narod je i sam neodgovoran , kanali su puni smeca i uginulih zivotinja. Kada se budemo uozbiljili i vodili racuna o zivotnoj sredini, nece biti ni popolavljenih oblasti.

  5. Vlast tim stvarima treba da se bavi.Zato napred lopate u šake.Za odvodnjavanje i navodnjavanje se novacizdvaja od poreza.

  6. Vi samo umete da komentarisete, a konkretan plan nemate, imali ste i vi priliku da uradite nesto, ali onda vam j ebilo bitno samo da napunite dzepove.

  7. Proteklih godina se dosta radilo na odvodnjavanju tako da ne mozete reci da nije preduzeto nista i dalje se radi i ne brinite, preduzece se mere da ne dodje do poplava ima ko time da se bavi.

    1. Vodoprivreda je sitematski unistavana u protekilih 8 godina, ali ti znas da se dosta radilo…..a eto poplava opet….nego…..prosvetli nas neuke, pa nam reci…..sta se to radilo na odvodnjavanju (sto nema veze sa poplavama), sta se to i dalje radi, koje ce se mere preduzeti i ko se time bavi?

  8. Sada treba da pokazemo odgovornost i pomognemo ugrozenima da se organizuju u ovoj teskoj situaciji!

  9. Biće to prilika da Bulatović napravi projekat, niko ga ne sprečava da nešto pametno uradi.
    Mora da sklopi savez sa Bogom, jer sa narodom ima!

  10. Kad ti padne 200 litara vode po kvadratnom metru, na brdskom zemljištu, za samo jednu noć, nemoguće je sprečiti poplave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.