Bulatović (SSP): Srbija lider u Evropi, ali po zagađenju

Ostavite komentar


  1. A vi mislite gospodine da bi to drugačije bilo da ste ve na vlasti…pa mi smo kao mali narod odredjeni da budemo jeftina radna snaga…a prljava tehnologija nam nikada nije bila strana,nasim planerima i visionarima…pa i pojedincima…pogledajte koliko je naših gradjana ekoloski opredeljeno i sta njima uopšte znaci čisto i zdravo okruženje…skoro ništa,bitan je konsum, a jedini način da se nešto promeni su sankcije…pa ne može Vučić da bude odgovoran za milione birala koje bacaju sve gde stignu…
    Imali smo mi i ranije fabrika ali su raspadom YU uništene od Srba i Crnogoraca…pa šta sada kukamo…vidi svet da ovde može svašta da prodje, samo ne nesto pametno,zato nam i nude prljave tehnologije.

    1. Može sve da se uradi ako ima volje. Umesto da se bacaju pare na stadione, iste potrošiti za očuvanje životne sredine, kupiti filtere za termoelektrane, subvencionisati peći za grejanje sa boljim iskorišćenjem, ponovo uvesti dimničarsku službu sa obaveznim pregledima odžaka, peći i materijala za loženje (pregled vlažnosti,……).
      Tako nešto već postoji u EU, treba samo prevesti i modifikovati za naše potrebe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.