Bunt Fejsbuk generacije

DOGAĐAJ GODINE: Protest "Protiv diktature" probudio nade u moć građanskog aktivizma

Ostavite komentar


  1. Ljudi glasite fejsbuk profile i predjite na "Gab". Jedinu popularnu drudtvenu mrezu koja postuje svu slobodu izrazavanje a ne cenzuru kao fejsbuk i tviter.

  2. fejsbuk kao petooktombarska generacija obe je zapad navukao na tanak led.Sistem je isti a ti mislis da ce neki drugi lopovo da promene tvoj zivot najveca zabluda savremenig gradjnera. Jos ako proteste podrzi demokratski danas i cika draza onda je to to a koraks objavi neku globalnu karikaturu gde nikad necete videti na karikturi briselsku administranciju i zapadne gazde onda znate u kakvoj kolonijalnoj zemlji zivite uz kolonijalne upravnike koji piju krv ovom narodu misleci da je okupacija vecna i da ih nikad sud naroda nece stici docice opet1945 decenija dve al blizu je.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.