Buše branu da bi sebi “švercovali” vodu (VIDEO)

Vlasnici nelegalnih splavova i vikendica nastavljaju urušavanje Savskog nasipa, nadležni ne reaguju na decenijski problem

Ostavite komentar


  1. Menjajte naslov, po hitno! Znate li sta je brana i sta bi busenje brane donelo? Rusenje svega pred naletom vode i hiljade mrtvih u par minuta! Takodje ne postoji bedem nasipa nego, jednostavno – nasip. Zasto se stidite te reci? Ne postoje svi vodni zakoni nego jedan Zakon o vodama. Dovoljno je strasno sto su ostetili nasip, prof. Djordjevic i Krivicni zakonik su rekli. A sad, zasto „struka“ cuti…godinama…

    1. Takodje, JVP „Srbijavode“ nije nadlezno za reni bunare vec komunalci. Uz duzno postovanje sto udruzenje brani nasip jer su svi nadlezni zakazali, bilo bi dobro da se informisete i precizno izrazavate.

  2. Savski nasip grupa za svaku pohvslu. Da li cemo ikada saznati koji clan SNS je vlasnik Cunami splavova?

    1. Sve pohvale za grupu savski nasip, a „vlasnik“ svih nelegalnih splavova je Vesić Goran.

    2. koliko je znam kao vlasnik Cunami splavova se spominje neki Aleksandar Zubac

  3. Pozovite one starce sa Stare planine da vam reše problem beograđani, Oniu bi to po kratkom postupku – motkama. Izgloeda da je to jedini jezik koji ova bagra zaslužuje i razume. Ne oečkujete da će vam to potkupljenja pooicija rešiti taj problem. Ako im sada to dozvolite nemojte više da kukate.

  4. Ugrozavanje 100.000 ljudi…
    Teroristicki akt!
    Tako treba da im se sudi!

  5. Tako su se „igrali“ sa cevima za gas oko nasipa u Svilajncu pa je kroz dve rupe u nasipu 90% domaćinstava bilo potopljeno sa po metrom vode, u proseku. Nije to bilo davno. Za neki dan će biti 6 godina.

  6. kad bi krenuo konacno taj buldozer pa da poravna malo teren uz Savu, pocev od Cica Tominih koliba, i tu oko Arkanove teritorije, malo bi drugacije bilo.

  7. Drago Moji,pa na Tim splavovima se valjaju narkotici I cveta prostitucija,slatka lova ima I za nadlezne I jednom I drugo !!!

  8. Da li će neko na ovu ‘vest’ da se začudi? Neće, naravno. Ovo je uobičajeno ponašanje SNS, SPS, DSS … ‘poklonika’ i pripadajuće bagre. Setimo se samo bivšeg predsednika T. Nikolića (i danas me je sramota što mi je on bio predsednik, o ovom današnjem ne želim ni da pričam) koji je ‘dični’ primer za ovaj i gomilu sličnih slučajeva.

  9. Zoko, jesi li ti nadležna za ovo? g. Stefanoviću, g-đo Kuburović, jel vam nije malko sumnjivo da Zelenilo izdaje dozvole da se ruši nasip?Sram vas bre bilo, umesto rešenja da napišete da prebace gde mogu splavove do određenog datuma a onda rušenje do temelja ko ne prenese splav a zidane objekte DANAS KRENEŠ DA RUŠIŠ SA SVE ČIČA TOMINOM KOLIBOM…jer nikad nisu ni smeli da se sazidaju!

    1. Pa briga Zoku za poplave. AV joj crta trase autoputa, nije ih briga sto presecaju poplavno podrucje, sto mostovi ne mogu da propuste veliku vodu. Sto ce ih Ljig i Kolubara sledeci put razneti. Struku guraju u stranu i rade sta im se hoce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.