Čajetina daruje Hilandaru 70 hektara zemlje na Zlatiboru za obrazovni kamp

Ostavite komentar


  1. „Opština Čajetina preodlučila…“
    Sedamdeset hektara državnog zemljišta dati na poklon manastiru Hilandar za „Obrazovni kamp!“ Ovo je stvarno za neverovati!

  2. Šta kaže :ovo je za ne verovati. Kako se prepoznaju hrvatski botovi po našoj štampi. U srpskom nepostoje ti izrazi. A poklon Hilandaru, pa to je poklon Srpstvu.

  3. Kako to mogu da odluče tamo neki opštinari ?
    Slično je interesna grupa u Skupštini Srbije odlučila da se savski pojas otme i preda „arapima“ na 99 godina.
    Nema Švajcarska za džabe referendum naroda za svaku sitnicu.

  4. Da li je ikome palo napamet da se ne bacaju državna sredstva (zemljište i novci) na crkvu koja prvenstveno ulaže u svoj luksuz (vile, zgradurine, lux automobili …) a na Zlatiboru nema pravog (sanitarnog) smetlišta a o kanalizaciji i prečišćavanju otpadnih voda ne smem ni da pomislim.

  5. Lako je poklanjati nesto sto nije tvoje. Zasto ne poklone iz svog dzepa recimo po 30% svoje plate naredna tri meseca ? Manje kosta od 70hektara zemlje na Zlatiboru. A kako ce se koristiti i koce tamo baciti sapu u ime crkve bas me zanima. Banditska drzava. Sami sebe krademo cerupamo a drugi su nam krivi.

Ostavite komentar


Društvo

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka 10

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka

Zarazna bolest svinja "afrička kuga" pojavila se u okolini Kraljeva i Čačka, zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede proglasila sela Tavnik kod Kraljeva i Bresnicu kod Čačka zaraženim područjem, saopštio je koordinator na suzbijanju te bolesti Aleksandar Maksimović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.