Kako se časopis Fondacije SNS „Napredak“ popeo stepenicu više?

Ostavite komentar


  1. Jedna stara poslovica kaže: „kome je Bog kum, lako mu je postati svetac“. Pametnom dosta. A da je časopis „naučni“ – ne bih komentarisao ovu činjenicu.

  2. Gospođa Jovović apsolutno nije u pravu. Objavljivanje naučnih radova u časopisima iz kategorije M51 je jedan od obaveznih uslova za izbor u zvanje u oblasti društveno-humanističkih nauka i to za sva zvanja, od docenta do redovnog profesora. Tako je propisano.

  3. Potemkinova sela. Sve ce to jednog dana, nadam se vrlo brzo, da se vrati u normalne okvire. Nista na silu ne biva pa ni ovaj galimatijas koji je preCednik instalirao ovde. Nauka ce im pokazati gde im je mesto ali ono sto nece tako lako da se resi jesu ova bogataska elita koju su radikali stvorili od nasih para. Ej bre, da ova beda i sirotinja „izfinansira“ 33.000 dolarskih milionera i 50 dolarskih milijardera e to je vec perverzija za izucavanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.