Ceca Bojković o Vučićevićevim „saznanjima“: Možda vlast planira upad u institucije, pa to pripisuje ProGlasu

Ostavite komentar


  1. Taj napad na institucije je odavno završen, zato one faktički i ne postoje.

    Uzgred, podmetnuti vandalizam je još of 9.marta 1991 uvek bio deo obračuna radikalno naZadnih nacionalsocijalista sa opozicijom.

  2. Mesanje RAZLOGA i UZROKA od grckog preko latinskog (causa)
    doba naovamo. Razlika: razlozi su proizvodi misljenja izrazeni
    jezikom UZROCI nisu . Srpski orakel Jovan Djordjevic je STVARNOST
    obdario jezikom tako da sama sebi moze da protivreci. Zamenio
    protivrecnosti u svojoj glavi za stvarnost. Ali podigao u sred socijalizma privatnu fabriku za reci po uzoru na Hegela; hiljade stranica bez jedne jedine smislene recenice(Politicki sistem i
    Ustavno pravo) Mesanje gramatike sa “subjektom i predikatom“ sa logikom koja razlikuje 4 logicke interpretacije veznika JE : “kazi mi kazi kako da te zovem, kakvo IME da ti dam“. Dok logika, lingvistika i filozofija saznanja tvrde da IMENA NEMAJU PREDIKATIVNU FUNKCIJU. To ce reci da ne KAZU NISTA o njihovm nosioci. Ipak IMENA se tumace kao izrazi sa ZNACENJEM. Sastavite recencu sa jednim imenom,kazimo Srbija. Logika je potpuno zaboravljena u
    srpskom obrazovanju. Zbog toga Srbi ne znaju o CEMU GOVORE.

  3. Хтедох да напишем неку реч подршке али се бојим да ме не прогласе рушиоце уставног поретка.

  4. Jadan narod a i ona dok je imala korist o vlasti bilo dobro pa bi da obnovi da se vrati
    A obicni smrtnici uvek stradaju kao sto vazi pravilo za izdajice ili od jednu ili od drugu stranu e to vam je obican narod

  5. Evo ga i ovaj Vučićević koji uvek „sve zna“. On je toliko puta najavljivao ubistvo predsednika, državne udare smo, po njegovim predviđanjima, imali deset puta, pa ko uopšte sluša šta govori ova osoba.

  6. Cudi me da opozicija nije znala do sada da vlast cini sve da dobije sto vise glasova , pa to je poznata cuinjenica jos on 90tih godina samo su SNS doveli do savrsenstva .. . Samo
    me opet cudi , sto ste trazili izbore pre no sto ste :
    1/ prekontrolisali biracke spiskove
    2/ promenili izborne uslove
    3/ Trazili da RTS 2 bude od 8-20h sve vreme predizborne kampanje raspoloziv opoziciji .
    4/ Zasto ste trazili i Parlamentarne izbore ?
    5/ Morali ste da budete koncentrisani samo na Beogradske izbore !
    6/ Pod uzasnim uslovima kampanje gde su vam i ruke i noge vezane uspeli ste da dobijete gotovo milion glasova , i to bolji rezultat nego predhodni put .
    7/ Zasto u nedelju u 22h niste svi izasli i rekli : Dragi Gradjani zahvaljujemo se na ukazanom poverenju , uspeli smo u vrlo nefer ivrlo problematicnim usloviima izbora sa sumnjom u kradju glasova da ostvarimo bolji rezulat nego prosli put . Ucinicemo sve da u Skupstini zastupamo vase interese i da izborimo za sledece izbore fer i postenije uslove !!
    8/ Vidim da pretite ne uzimanjem mandata , PA KO CE NAS VASE BIRACE PREDSTAVLJATI U SKUPSTINI BEOGRADA I SRBIJE ? PA VUCIC JEDVA CEKA DA NEMA DISKUSIJE I SVE PROGURA STA ZELI !!
    9/Milosevic je pao kad mu je Zapad okrenuo ledja , a Vucic sta mislite ?

  7. Ja verujem da oni imaju više biračkih spiskova,pa po potrebi primenjuju onaj koji im u datom trenutku odgovara.Imaju spisak sa Abancima koji naseljavaju južnu srpsku pokrajinu AP Kosovo i Metohiju kao sastavni deoo Republike Srbije po važećem ustavu na kojem je predsednik položio zaklevu,još,štaviše dodao i Mirislavljevo Jevandjeje kao sigurnost pred Bogom da je to tako.Imaju birački spisak sa Srbima iz okruženja koji jmaju dvojno državljanstvo pa ga koriste i tamo i ovamo.Imaju birački spisak sa gradjanima koji privremeno rade u Srbiji (ima ih 50000) i imaju radnu i boravišnu dozvolu,u ovu grupu mogu da udju i gradjani Rusije koji isto imaju radnu i boravišnu dozvolu (neki rade,a neki su pobegli od mobilizacije i rata),u ovu grupu ulaze i gradjani na osnovu vizne liberalizacije arapskoh zemalja,sa prijavom borevka i ličnim dokumentima.A za gradjane Srbije preostalo je lična dokumenta boravište i pasoš,s tim da boravište u jednom trenutku ,po potrebi izbora ,promene,a posle šest meseci ( po zakonu,zato jedni glasaju posle šest meseci kada su tamo izbori) ponovo se vraćaju u svoje gradove jed su sada tamo izbori,a ovi,gde su održani izbori otići će na šest meseci njima u goste.Postoji i birački spisak gde su upisani strani državljani koji su samo na par dana skoknuli turistički da vide ovo čudo od zelje,a da nisu ni svesni kliko ih je vlas zavolela i u birački spisak ih turila. Ako još neko ima neko saznanje neka dopuni.

  8. Jedna od meni čudnih stvari je da je opozicija pristala na izbore pred božićne praznike po gregorijanskom kalendaru – morali su da znaju da je (ruskom invazijom na Ukrajinu i Putinovim potpaljivanjem novih žarišta po Africi te tome sledećim izbeglicama) prezauzeta Evropa par nedelja odahnula i da su u Briselu na odmoru. (ne, dragi sugrađani, svet se NE bavi stalno ovim našim ludilom)
    Sem toga – gde su redari na demonstracijama da spreče ove podmetnute vandale da rade posao za diktatora?
    I kako je moguće da preostali nezavisni mediji ne razotkriju laži o posmatračima iz Austrije, isto kao i u junu o tobožnjem „batinanju građana po Evropi“ (laž!) čega kao nema u Srbiji… ??

  9. Upravo zbog naslova ne treba otkrivati planove budućih poteza opozicije. Na primer, uz svo poštovanje prema novinarki Danici Vučenić, mišljenja sam da ne bi trebalo gostima (danas je to bio Filip Ejdus) postavljati pitanja tipa „kakvi su vam planovi“ ili „šta, sa kime i o čemu se dogovarate“. Naime, odgovori na takva pitanja bi dali sve potrebne informacije režimu i njihovim službama, što bi se reklo „na tacni“. Profesor Ejdus je to osetio i izbegao odgovor. Slično je bilo i sinoć kada je novinarka Ivana Momčilović (N1) pokušavala da „izvuče“ dalje planove i pravce rada lidera opozicije, Ponoša i Đilasa. Nije dobro ako se ova pojava ponovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.