Cene zdravstvenih usluga u privatnim ordinacijama u Užicu, Kragujevcu, Nišu, Vranju, Zaječaru, Majdanpeku, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Šapcu i Jagodini

Istraživanje Danasa

Ostavite komentar


  1. Ja sam u Kragujevcu korije plaćao pregled kardiologa i pulmologa po 6000 dinara.
    Kako ste vi došli do nižih cena došli ne mogu da razumem

  2. Pa ovo su niske cene u odnosu na Beograd, Pregled srca sa EKG i UZ je 10.000 a ni ostalo nije mnogo jeftinije, sve je jako poskupelo

  3. Žlezda u našem vratu je oblika štita, zato se zove štitasta. U vašem tekstu ste je prekrstili u štitna. Česta greška na ulici, ali ipak nedopustivo za list koji pretenduje da bude moja omiljena novina.

  4. Privatne bolnice su ciste i svi su ljubazni dok su drzavne prljave wc smrdi na kilometre lekari neljubazni ali je za ovaj jadan narod i to okej nema drugih izbora sve je unisteno sve je vise bolesnih a Beograd se hvali sa najmodernijom bolnicom u evropi pa ge zivimo Beograd nije srbija gradite bolnice

  5. Nije samo zbog Covid-a, država je odavno brigu o zdravlju građana prepustila na milost i nemilost privatnim ordinacijama i apotekama. Ne znam samo zbog čega se tolika sredstva uplaćuju u fondove od kojih građani imaju veoma malo ili ni malo koristi. Vraćanje zdravstvene zaštite trebalo bi biti prioritet nad prioritetima, nažalost nije tako. Plaćamo preglede, plaćamo lečenje, plaćamo lekove.

  6. Pregled kod kardiloga (ekg, ehografija i pregled) u Subotici u privatnoj klinici sam platio 7000din.
    Toliko o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.