Centar grada paralisan zbog promocije vlasti

Predsednik opštine Stari Grad najavio referendum povodom blokade Trga Republike

Ostavite komentar


  1. Ne bih Vesića i njegove trabante nazvao „gradskim ocima“ , već drskim i bahatim magarčinama koje ne poštuju ni zakon ni volju žitelja Starog grada..

  2. Gospodine Bobiću,do 2008 godine ste sasvim drugo govorili,učestvovali u projeltima rekonstrukcije trolejbuskog saobraćaja i obećavali jedno.Danas grmite i kritikujete one koji rade po Vašim projektima.O čemu se radi,znate li vi šta ste radili,pre jedanaest godina, a znate li danas šta hoćete.Umesto da kritikujete i grakćete grakćete,što se niste pridružili ovim sada projektantima i pomogli im da se snađu u onome što ste vi započeli.Možda ste zaboravili šta ste radili i projektovali,mada sumnjam,opet se bavite politikom jer vam je dosadno u penziji,a i ovi vaši traže od vas da grakćete,sram vas bilo.

    1. Sad se setih suludih izjava malog vesica, dok je bio zamenik malom slinisi, da ce SKRATITI krug dvojke!
      Sta reci!
      I ovo SKRACIVANJE i UKIDANJE trolejbuskih linija u JEDINOM centru Beograda je isto toliko suludo.

      1. Dorćolkooo , evo malp pitanje: Zašto na trasi dvojke ne voze novi tranvaji? Suludo, a.

  3. Ovim bitagama i neradnicima, smeta sto se u BGD-u radi, sto se BGD menja na bolje. A, najvise im smeta sto se vidi njihov nerad, dok su bili na vlasti. Necete vi zaustaviti radove u Beogradu. Beograd je sve lepsi i lepsi, od 2012.. A, dok ste vi bili na vlasti tavorio je i propadao, jer ste krali i krali, a za BGD vas nije bilo briga. Pogledajte fasade, Obilicev venac i okolne ulice, Muzej savremene umetnosti, Narodni muzej, parkove, narocito ogromni park Usce, od Brankovog mosta, pa do hotela Jugoslavije, fontane, i jos puno toga. A, vi, sta ste vi uradili? Jedno veliko nista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.