Centar za unapređenje prava: Što pre obustaviti redovnu nastavu u srednjim školama

Ostavite komentar


  1. Šta preći na onlajn nastavu? O čemu pričate??? Nije rešenje problema zatvoriti decu u kuću da ne izlaze nego obezbediti red i mir. Obezbediti uslove za život.

  2. A sta je sa decom od 1 do 4 razreda?Mislite li da medju njima nema problematicne dece i da i medju tim uzrastom ne moze da se desi incident.Ako se prelazi na onlajn onda sva deca na onlajn ili proglasite zavrsetak skolske godine.S postovanjem jedan od mnogih uznemirenih roditelja.

  3. Каква небулоза.Имам двоје гимназијалаца и једног седмака, и за нас ће Школа увек бити Безбедно место!

  4. Žalosno je i tužno to što se desilo ali po vama Izgleda da je najbolje zatvoriti sve škole!!! O čemu pričate bre? CUP koji ste vi? Šta radite i za koga? Koja vam je funkcija? Još nevladina organizacija!!!

  5. Законом забранити већину невладиних организацијâ.
    То је зло!

  6. Koliko ovi iz Ministarstva nemaju sluha za ucenike roditelje. A da ne kažem da pitaju ljude koji se time bave

  7. Totalno pogrešno!I sta ne idu u školu a po parkovima ,ulicama ,kompjuteru divljaju.Kad bude mala matura ili državna joj kuku lele propustilo se gradivo pa idi plaćaj privatne časove.Kom se radi neka radi kom ne knjižicu u ruke.

  8. Još jedna besmislena kao organizacija, dok ih nije bilo pre više godina znao se ted, a sada samo prave haos, sad je dobra online, a do pre par meseci nije bila, odlučite se natovci.

  9. Centar za unapređivanje prava? Kakvo je to udruženje, koje stručnjake okuplja i na kojoj stručnoj argumentaciji zahteva ovako nešto. Kada se progugla, vidimo da je udruženje registrovano pre mesec dana i da ga zastupa neka Tanja Terzić. Ne mogu da verujem da Danas objavljuje ovakve tekstove 🙁

  10. Ma ko ste vi da govirite u ime svih Srba imali ste svojih pet minuta i sada tisina!

  11. a sta mislite da svima smanjimo disanje jer vazduh je stetan?
    zivot se zivi dok postoji sa sve strahovima,rizicima ali i puno drugih stvari…..Ova izjava deluje ko taktika za zastrasivanje ljudi….tuzna reakcija i glula sugestija mladima kao reakcija na tragediju

  12. Treba da potencirate uznemirenost izolovanošću, strahom od kontakta!!!!

  13. Da li je ovaj predlog normalan?Decu ne treba izolovati da budu kod kuce,nego da se druze.
    Samo naci nacin da se preraspodele po drugim skolama do sledece skolske godine.

  14. Bilo bi super da sada ukinemo škole .Zašto da nam deca idu u školu ?

  15. Po ovom treba da budemo zauvek zaključani umesto da se suočimo sa problemom. Ovi očito žive u svetu nojeva.

  16. Za mesec dana van skole nece propustiti nista. Ionako pod stresom nikome nije mnogo stalo

  17. А шта да раде они из мог одељења који су оставили све да поправљају за крај и то моле Бога да ће бити 2, јел сви да припадају?

  18. Нажалост школом се баве некомпетентне личности попут само смењеног Министра који није радио свој посао. Правилници постоје, али нажалост управе школа две заташкавају, а Министарство помаже у заташкавању монструозног случајева. Постоје докази.

  19. Naprotiv, deca treba da idu u skole ali da se dodatno odrzavaju i casovi sa psiholozima i pedagozima. Treba da budu u svojoj skolskoj sredini ,jer ce tako lakse prebroditi ovaj strah.Roditelji rade i najgora varijanta je da deca ostaju sama u kuci.

  20. Mi smo u ogromnom drustvenom problemu i on treba kolektivno da se resava a ne pojedinacno, u izolaciji.

  21. Naravno da treba svi da predju na onlajn nastavu, kad je bila korona svi su bili na onlajn a ovo je vec nesto mnogo gore i ozbiljnije u potpunosti se slazem imam dva djaka i smatram da skola uopste vise nije bezbednosno mesto.

  22. Pored Ruzica i puno nastavnika ove skole trebaju dati ostavke jel nisu videli to sto su trebali

  23. Bože sačuvaj. Deca treba da idu u školu i da imaju obaveze, da se druže i vrlo brzo će uz pomoć psihologa, nastavnika prevazići ovu situaciju.

  24. Pored skretanja paznje sa naseg najveceg rudnog nalazista, Kosova, i razoruzavanja populacije, Nevladina organizacija i stoji iza svih ovih dogadjaja, a to im je evidentno jos jedan od ciljeva, ukinuti skole

  25. A da se obustavi rad nevladinih organizacija i proteraju iste iz zemlje?!

  26. Јадан је овај систем,ко ради против Бога!!! Тужно је,мала је реч туга

  27. Od asosijalnog drustva i dece treba praviti jos vecu asocijalnost.
    Bravo za nevladine organizacije koje su dobrim delom krive za stanje u nasem drustvu

  28. Nevladine organizacije treba ukinuti da bi se sacuvala vrednost normalnog zivota, a deci treba obazbediti znanje i obrazovanje a ne zaglupljivati i oduzeti im pravo na zivot

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.