Čijim kamionima se prave barikade na severu Kosova?

Ostavite komentar


  1. Znamo dobro sta je i kome pripada.
    Najgore cemo proci mi obican narod.
    Ovi vlasnici svega i svacega i dalje ce ziveti isto.Nazalost jos su sveza secanja na nekad slicna desavanja po Krajini.Epilog togasvima je poznat.

  2. Шта се ви секирате за камионе и чији су?

  3. Da li su novinari pitali sa cijim vozilima Kosovska policija napada mirne proteste, sa cijim oruzjem, ko su policajci koji se kriju iza maski i nemaju AD broj na uniformi sto su u obavezi da imaju

  4. Не видим проблем. Људи на северу КиМ бране свој кућни праг, своја радна места… Бране све оно што Срби са централног и јужног дела нису били у стању да бране па су протерани и остали без дома и посла. Али, добро, није се вама десило.

  5. RSE bi trebalo da se pita šta je uzrok postavljanja barikada, a ne da se bavi ovim glupim pitanjima „čija su vozila“. Sigurno nisu iz EU jer je ona na drugoj strani barikada.

  6. I to vas interesuje ciji su kamioni,samo da se pokrene prica protiv tamnisnjih Srba i Srbije,to vam je los potez.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.