CLS: Gori deponija u Vinči, trebalo odavno da bude zatvorena

Ostavite komentar


  1. I što bi prosečni srbin kojih je 80% rekao: „Nema veze e! Nije ispred Moje kuće i na Mom delu ulice koji se nalazi ispred Moje kapije! Znači nije Moja briga!“

  2. ali dioksini i furani koji su nastali gorenjem plastke na deponiji, jedni od najkancerogenijih jedinjenja, ispuniše beogradski vazduh. i nikakvo upozorenje bilo kakvog štaba za vanredne situacije, ovog puta zbog ekološkog i pre svega zdravstvenog cida, da upozori gradjane Beograda da ne izlaze iz svojih stanova i POSEBNO, da ne izvode svoju decu u šetnje. Čekajući spasonosnu košavu ili bar neku kap kiše, kojih nema.

  3. Koliki skot treba da budeš pa da deponijom zatrpaš mesto nastanka prve evropske civilizacije…

  4. Ja predlažem da isečemo ili prenesemo svo drveće na nekom mestu gde nije klizište i onda da tu postavimo deponiju, možda će ono držati zemlju umesto korenja.

  5. ZA 600 miliona evra suludo dato od strane predsednika za TV prenose
    PREMIJER LIGE moglo je da se resi problem svih deponija u Beogradu,
    a najvise u preventivnoj sferi postavljanjem adekvatnih kontejnera sirom grada sa klasifikaciju i skupljanje otpada. Reciklazni otpad bi omogucio i dodatni prihod JKP Gradskoj cistoci. Postojeci sistemi resavanjem deponijama jednostavnim prekrivanjem zemljom i sadnjom drveca je prevazidjen odavno u razvijenim drzavama. Ovako gledacemo i uzivacemo u engleskom fudbalu i daviti se u nasem SRPSKOM otpadu.

  6. Jedva cekam vikend da u Menadzer rent a car iznajmim auto i sa porodicom odemo do Drine u nas vajat..Za sve smo mi krivi sto je do ovoga doslo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.