Ćosić: Najava ozbiljnijih akcija u cilju uznemirenja novinara N1

Muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka u dvorište TV N1 na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg"

Ostavite komentar


    1. Ova tv je u službi AVa.Od nastanka svako iskašljavanje AV su direktno prenosili,kao i ostali vole da kleče pred SNS,na njihovom portalu jedino SNS botovi imaju prolaz.Kao i b92 prodata tv.Vesti jedino iz Beograda i kruga dvojke.I u vreme SM je RTS puštao indeks,emisiju“niko kao ja“,imao pred izbore predstavljanje stranaka,nezavisnu studio B.

      1. Vi ili uopšte ne gledate TV N1 jer ništa od ovog što ste napisali nije istina. Ili ove izmišljotine pišete namerno.

  1. U istom trenutku dok se vode pregovori vlasti i (dela) opozicije, prave a i lažne, o „uslovima za fer i slobodne izbore“ sve se više pojačava pritisak režima kako na malobrojne preostale slobodne medije tako i na obične građane koji se već sada strogo propituju od strane lokalnih stranačkih aparatčika hoće li izaći na predstojeće izbore ili ne, naročito u provinciji… i nije moguće da se o tome u EU i , uopšte, zapadnim demokratskim zemljama ništa ne zna o tome – naprotiv, ovde su za dobijanje informacija o realnom stanju stvari uvek imali dovoljno resursa. Nego je za njih izgleda u ovom trenutku očigledno važnije pribaviti režimu makar prividni legitimitet za davanje nekih za njih nekih bitnih geostrateških ustupaka, nego baviti se takvim „tričarijama“ kao što su vladavina prava, funkcionisanje institucija, demokratski izbori itd. To prilično u očima prosečnih građana Srbije kvari sliku i o Evropi i o „evropskim vrednostima“ Ispada da je glavna evropska vrednost – interes, dok je demokratija samo za članove ekskluzivnog kluba.

  2. Srbija sve vise lici na Kolumbiju a ljudi pod fantomkama,sa legitimacijama neke od sluzbi su njena svakodnevnica.

  3. Čekajte, možda ovi nešto više znaju od nas. Zašto bi pisali „doviđenja“ na lecima. Pa zar nije pre neki dan dolazio Statopulos i sastao se sa Vučko-vićima. Nije on dolazio tek tako, da prošeta Skadarlijskom kaldrmom. Da nije neka ucena, dogovor oko prisilne prodaje, možda? Kao što je Orban ugasio najveći dnevni list „Népszabadság“, koji mu nije bio naklonjen, oteravši austrijskog vlasnika.

  4. Ovaj patološki lažov da bi prikrio svoje ogromno zlo, on je stvorio potpunu anarhiju u Srbiji. Uzurpirao je sve u Srbiji, posebno medije. Zna on šta mu sledi ako narod sazna istinu!? Ima indicija da će ovaj sumanuti stvor zla, da bi sakrio ta zla uskoro upotrebiti i batinu protiv istine i ovog naroda. To mu je i jedini spas, živi bili pa videli. Hvala…
    P.Sajdžo 2019. Bgd.

  5. Gospodine Ćosiću. Već par puta sam pisao o vašem problemu ali vidim da N1 ne komentarišu takve vesti. U toku su završne pripreme pred pokušaj da se nelojalnom konkurencijom i pritiscima SBB potpuno istisne kao provajder, a sve u cilju da se „ugasi“ poslednji TV prozor istine u Srbiji N1. Beograd je već mesecima potpuno prekopan od strane nepoznatih izvođača radova koji besomučno polažu instalaciju za optičke kablove. Trenutni epicentar je Bul.Kralja Aleksandra. Kada radovi budu završeni na scenu stupa Telekom koji će punuditi građanima „nepristojnu ponudu“ za kablovsku televiziju i internet po daleko povoljnijim cenama od SBBa. Paralelno sa ovom radnjom počeće pritiskanje preko botova i simpatizera u kućnim savetima zgrada da se pređe na nove pakete. Naravno tu nelojalnu razliku u ceni će platiti naivni građani kroz razne poreze kao što su platili kredit za kupovinu Kopernikusa po 10X većoj ceni od tržišne.
    Beskrajno sujetni vođa jednostavno ne može da istrpi ni sekund istine i kritike koje ne idu njemu u prilog.
    Nemojte biti ubeđeni da su građni Srbije zavedeni i neinformisani. Većina zna odlično šta im se dešava ali zbog sitnog ličnog interesa im ide u prilog da podržavaju ovaj nakaradni režim.

    1. To se desilo i nama, juče na Starom gradu kod Ateljea. Došao lik i prodaje nam priču da zgrada ima ugovor sa Telekomom i da oni mogu slobodno da postave optički kabl kroz zgradu. Zgrada je 93 godine stara, ni aktuelna ni prethodne dve predsednice Kućnog saveta nisu nikada ništa potpisivale sa Telekomom. Stanari su ga zaustavili i dogovorili se da se prvo održi skup stanara pa tek onda, ako im dozvolimo, da mogu da rade.
      Ali su zato optički kabl uredno provukli kroz kanalizaciju sa obe strane ulice.

  6. Ma ajte molim Vas… juuuu kakvi bezobraznici.. I šta kažete, izmišljaju sa nekakvim porukama na lecima…??!!! Ccccc, strašno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.