Ćosić: Telekom ne odgovara na ključna pitanja o Kopernikusu

Prvi čovek Televizije N1 o izjavi Predraga Ćulibrka da SBB zloupotrebljava tu televiziju za obračun sa konkurencijom

Ostavite komentar


  1. jasno je da iza ovoga stoji pranje para od kojih će porodica vučić moći lagodno da živi do kraja života. usput naći će se neka crkavica od tih para i za kampanje koje planiraju na stranačkom nivou sledeće godine. dojadilo im da krade po malo na više projekata pa mislili da u jednoj velikoj krađi uzmu odjednom apanažu za celu godinu.

  2. za menadžment SBBa, zbog čega je stari kupac njihovih usluga diskriminisan u odnosu na novog kupca? Jedno nude, a starom kupcu naplaćuju ono što nije u ponudi na njihovom propagandnom materijalu, umesto da mu kontinuirano menjaju paket kako pojeftinjuju njihove usluge. Kada ugovor istekne nemaju kulturu obaveštavanja kupca o isteku ugovora nego nastavljaju da ga…

    1. Nije to pitanje samo za SBB već za sve mobilne i kablovske operatere jer svi imaju istu politiku.

  3. Gospodine Cosicu , zar ste stvarno ocekivali da vam odgovore?
    S(n)s-ovci nikada i nikome ne odgovaraju…za sada…

  4. G.Ćosiću, možete li odgovoriti kolika je Vaša plata, koliko još imate prihoda u proseku na mesečnom nivou? Ako kažete da imate 70-80000 dinara siguran sam da lažete a ako imate više stotina hiljada dinara onda je i meni a nadam se i mnogim drugim dovoljno inteligentnim ljudima jasno da je jedan od razloga ovakvih Vaših stavova i pitanja Vaša zabrinutost da nećete dobijati sve što sada imate. Kome Vi pričate o EBITDA x 9 kada se 99% ljudi koji čita ili sluša o tome nema pojma. Prvo to razjasnite svima a ja da Vam kažem da nije tačno da je SBB ( sa svim ostalim firmama u regionu prodat po toj formuli ) kako sam ja mnogo bolje upoznat sa stanjem na tržištu „kablovske“ televizije u regionu a čak i šire, SBB je prodat po formuli EBITDA x 12 pa vi izvolite kod Vašeg poslodavca Dragana Šolaka proverite da li je to istina ako bude hteo da Vam kaže ( samo morate da idete van Srbije da bi ga videli ). Drugo što je Vaš poslodavac kupio IKOM po toj formuli ne znači da je svako primoran da proda i da proda po ceni kuju budući kupac hoće, konkretno postoji ponuda i potražnja ako neko baš hoće da kupi neku kompaniju onda pristaje na ono što kupac traži ( generalno se cenkaju ). Kako je strani fond bio vlasnik 51% kompanije Kopernikus a istu je kupio za 51 milion ( vlasništva 51% ) i za period od dve godine ulagao u razvoj i povećanje broja korisnika nije baš retardiran pa da proda za isti iznos, takođe ni vlasnici 49% udela nisu nepismeni i u celoj situaciju su hteli da zarade. Verujem da ste Vi bili na njihovim mestima vi bi ste to prodali za kikiriki, hahahahaha . Nismo mi građani ove zemlje baš balvani, ovce, budale… Takođe da neko ne misli da podržavam vlast da dodam da su svi jednaki, sjaše Kurta da uzjaše Murta, svi su isti samo imaju drugi matični broj i drugo ime i prezime, svima je isti cilj da sa što manje truda i rada budu što bogatiji da žive na račun drugih. Ovo je pretstava koja se iga po ko zna koji put, MATRIX.
    Dejan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.