Crkva odlikovala ministarku Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Posle Informer Vucicevica i Megatrend Zorana dobi odlikovanje. Sledece nedelje je na redu Pink Majmunce.

  2. Crkva po prvilu poziva na skromnost, milosrđe i na sve te dobrote i vrijednosti vjere. Toliki nakit, satovi, skupocijena odijela i koje šta. Kada ono , a od crkve "Orden Svetog Simeona Mirotočivog" za gospođu. Jadna naša crkva vode ju "Pravoslavni Ateisti". Mislim da velika većina Popova – Lopova, treba da moli da nema Boga, jer ako ima ne bi im bio u koži. Normalnom čovjeku ostalo je izgleda samo da kune, a za sve drugo normalan nema prvo kad pričaju fukare, šljam, ološ i polusvijet. Pozdrav napaćenom i sluđenom narodu…

  3. DVE STVARI: PRVA – CRKVA ODLIKOVALA A POSEČEN NAJSTARIJI HRAST Z A P I S ZA TRASU AUTO-PUTA; DRUGA: – KAD SU PREOTELI VLAST ““OVI““ VLASTODRŠCI NISU IMALI OVE TITULE – dipl.inž, . . .dr, . . . pof.dr . . . akademik, . . . VIDEĆEMO KAD PADNU SA VLASTI ““““““ OKLEN““““““ TO =budite ubeđeni H O Ć E M O =

  4. ako Boga znate, ne stavljajte vise ove slike – pa time se plase mala deca ako nisu dobra. Ovo kao kombinacija Kruele de Vil i Edite Tahiri.

  5. Ako je gdja ministrarka rekonstruisala crkvu od svojih para onda svaka cast. Ali, ako NIJE, a skoro sam sigurna da je tako, postavlja se nekoliko pitanja. Prvo DOKLE cemo mi gradjani finansirati Crkvu koja uzima novac i raspolaze ogromnom imovinom a NE PLACA porez? Na osnovu kojih ingerencija ONA deli novac, kada za to postoji ovlasceno ministarstvo. I trece, da li je ZAKONOM o budzetu predvidjena rekonstrukcija, ili su pare dodeljene, onako ODOKATIVNO. Oni dele NAS novac kao Alajbegovu slamu, i uporno izbegavaju da nam PODNESU racun.

  6. To nam je postala tradicija.Gradonacelnik Covic je svojevremeno dodeljivao Crkvi nase a ne sopstveno zemljiste i za to nagradjen on a ne mi?!
    Crkva definitivno nije ni bozija ni narodna.Mozda je malo vise ruska nego srpska.Nase su jedino pare koje arce za bespotrebne hramove i idiotsko ordenje.

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 7

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.