Crnogorska poslanica: Pretresli me na aerodromu u Beogradu, demokratske vrednosti nisu dobrodošle

Ostavite komentar


  1. Draga Draginjo ,
    Isti ti Srbi su bili kod vas „demokrata“ u zatvoru po nekoliko godina u izmišljenom državnom udaru tako da si ti prošla odlično samo sa pretresom!

  2. Sve što reče možda je tačno ali se postavlja pitanje što ti radiš mediji takvim ljudima jer se mi sasvim dobro osećamo bez tebe.Znam da Danas neće ovo objaviti jer su „demokrate“ ali ja napisah i spasi dušu.

  3. Sasvim legitimno što su je pretresali. Zamisli da tako priča protiv Amerike ili Britanije, znate kada bi ušla?

  4. Црногорци су срби који живе на територији Црне горе – прочитајте о томе у Његошевим књигама.

  5. Kao prvo, u privatne posete se ne ide diplomatskim pasosom i koriscenje istog u privatne svrhe predstavlja nekulturu i bahatost. Kao drugo, pretresi na aerodromima su svakodnevna pojava, neka doticna proba da prigovori nesto na nekom americkom aerodromu. Osim ako ne misli za sebe da je mnogo bitna osoba kojoj treba i crveni tepih da se prostre kada negde dolazi. Kao trece, i intervjuisana i onaj koji je vodio intervju su svetlosnih godina udaljeni od toga da drze predavanja o demokratiji ili multietnicnosti. Znamo ih. Kao cetvrto, dok je bila na vlasti nije se bunila kada su gradjanima Srbije zabranjivali ulazak u Crnu Goru, ne pretresli pa ih pustili da udju kao nju, nego zabranjivali ulaz.

  6. Šta je tu nejasno? Da Vas na granici neko pretrese. Pa to se radi na svakoj granici.
    To oko žrtava u ratu sa Vaše strane je nekorektno. Kažete ,,STOTINU HIJLADA“. To može da kaže čovek koji je pun mržnje prema drugom narodu.
    Naravno i jedna nedužna žrtva je mnogo. Ali ste Vi veoma uvređeni što vas je neko pretresao na granici. Pa šta očekujete? Mislim da je najbolje da ne dolazite u Srbiju i time izbegnete te ,,neprijatnosti“.

  7. Ja neznam sto opste trazis u srbiji kad ti ne odgovara obidji je u dalekom krugu I mi cemo biti mnogo zatovoljni sto take osobe nema kod nas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.