Čučković da se izvini novinarki Istinomera

Ostavite komentar


  1. Nista cudno.Cucko,Martinovic, Babic i Vucko sve formalno obrazovanj ljudi, a iz njih kulja, netolerancija, netrpeljivoost, bahatost i nasilje.To su najbolje osobine PRAVOG RADIKALA.Broj jedan je Seselj.Jos jedan dolaz da su obrazovanje, znanje i pamet razlicite kategorije.Zasto se cudimo sto je nasilje u porastu?Pogledajte Skupstinu i sve ce vam biti jasno, a mi to i volimo, jer ih biramo.

  2. E šta dočekasmo, da u javnom životu obitavaju amorfni oblici tipa čučkovića, rističevića, đurića, stefanovića, vulina, krkobabića, bečića, babića, vučića, tabakovića, gojkovića……Ej, Srbijo, a Tesle i Pupine i Milankoviće i Mišiće i Gavriloviće i Andriće…si rađala. Jad i beda samo osta.

  3. Da se izvini I to ne samo Čučković, već I svi – čučkovići!!! A ko da im to naredi.?
    I dodatak: Da se svi novinari koji su na isti način uvredili sportiste, naučnike, umetnike, političare… nazivajući ih svakojakim imenima, kao lažovi, foliranti, bitange… o pederima I da negovorimo… Nego, ko je prvi počeo???? Pitanje je sad. A vi kao I obično ovo nemojte objaviti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.