Čučković: Saobraćajna policija smanjuje gužve zbog auto-puta Miloš Veliki

Ostavite komentar


  1. Tako vam je SVE – nista bez policije. I kad ste rusili Savamalu, i pre toga kad ste palili ambasadu, i da vam cuvaju plakate voljenog vozhda, i da rastera demonstrante kad su pokusali da ostave pisane zahteve…
    Nista bez policije – zato ih obmanjujete temeljima za toboznje stanove.
    Samo jos policija da konstatuje kalibar, onaj nepoznati iz Jajinaca, i da prebroji da li je bilo 10 ili 15 metaka nepoznatog kalibra…

  2. Sutra: Najbolje je isključiti se kod Ljiga i ići Ibarskom magistralom kao i do sada.

  3. Cuckovicu, moj partijski druze iz G17, vidim prija ti mesto na kome si, pa i kilaza raste. Nego, da te potsetim da si bio jedan od ljudi koji je promovisao postavljanje eksperata na radna mesta. U tom smislu znas da ekaperti sluze da se problemi preduprede pre nastanka kolapsa. Budi bre musko i kazi da su sav taj cirkus napravile neznalice i budale.

  4. Ovaj Cuckovic je obican poltron Ne znam sta njegovi sugradjani kazu i da li ih pita kako je njima kada ujutru krenu na posao ili se umorni vracaju s poslala iz Beograda ili sa pijace ako su nesto prodavali od povrca na pr.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.