Ćulibrk: Vlast urušava institucije i tokom vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Najava policijskog časa za Uskrs, od četvrtka do ponedeljka,predstavlja sumanuti potez nekopetentne i opasne vlasti,koja na narodu isprobava stepen tolerancije i izdržljivosti oduzimanjem osnovnih ljudskih sloboda,čak i kršenjem ustava.
    Šteta će biti nesaglediva. Neka nam je bog u pomoći.

    1. Deli se glasački dodatak šakom i kapom…4 000 za penzionere, pa 100 eura za sve…ma milina božija

    2. Ako čovek ne pomogne sebi neće mu Bog pomoći. Tako piše u Bibliji.U Srbiji narod po tradiciji čeka tudju pomoć, niko nema hrabrosti da se eksponira i zato voli da kuka i vapi za nekakvom bođjom pomoći.

    3. SRBIMA NIKAKO DA UGODIS A TAJ CULIBRK STA NJEGA BRIGA KAKO ANA ZOVE VUCICA KOJI JE ON FAKTOR DOKLE CE VISE DA KENJA STA ON UMISLJA DA JE NEKI MOZAK E GLUPOG LI COVEKA DA NIJE DJIKI IZA NJEGA ON BI CUVAO OVCE A O USTAVU BAS NEZNA NISTA STO NIJE U AUSTRIJU BIO BI IZA RESETAKA DO PODNE GNJIDA JEDNA LOPOVSKA DAL BI SMEO ISTA DA NAPISE PROTIV KURCA I AISTRISKE VLAFE I USTAVA SAMO OVDE SE PRSI ZTEBA DA MU SE ZABRANI NIN JEL JE PROTI DRZAVNI I PODSTICE NAROD NA NEPOSLUSNOST

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.