Ćutanje najjače oružje u rukama Dijane Hrkalović

Advokat Ivan Ninić za Danas o, kako navodi, teško dokazivoj optužnici "trgovine uticajem" protiv bivše državne sekretarke MUP-a

Ostavite komentar


  1. Kratko i jasno. U suštini neće biti ništa. Nemojte da se trošite i da nas trošite na ovakve teme. Svi to znamo.

  2. Dopada mi se.militari-rečnik ovog pravnog stručnjaka: „atomski udar“, “ detoniranje“, „bombardovanje“… Ipak, malo je čudno da advokat koji nije u predmetu u javnosti glasno razmišlja “ kako bi mogao da se razvija predmet“. Advokati se ne bave nagađanjima, pogotovo u sredstvima informisanja, još ako je osumnjičeni u pritvoru. Sa druge strane, ako se ovom izjavom šalje poruka sudu, tek to advokat ne bi smeo. Čudno za „Danas“. Još čudnije da objavite komentar, da vidimo.

  3. Imam potpuno poverenje u državu Srbiju koja je konačno smogla snage da se obračuna sa svim prestupnicima!

  4. Priče o Dijani Hrkalović su spin koji će baciti u zasenak afere Krušik i Jovanjica jedno dve do tri nedelje, a možda i više! A onda će doći neki veći štih, verovatno to neće biti Stefanović! Tako je to išlo do sada tako će ići od sada. (Stefanović i u ovakvom statusu mnogo znači Vučiću…)

  5. Tresla se Gora rodio se mis!
    Taktika pred izbore, pravda i postovanje pravosudja, povezani su kao creva!

  6. Sve je ovo jedna velika predstava i zamajavanje javnosti, jer svako svakog u toj ekipi drži u šaci (a svi zajedno su nam okupirali zemlju) i svima je u najboljem interesu da tako i ostane, kako bi mogli i dalje neometano da nas jašu. Počev od Vučića, pa naniže. Zar stvarno mislite da Neša ima mentalni kapacitet (a i cojones) da uradi bilo šta protiv Vučića na svoju ruku? A ovu lepotinju je tu postavio Vučić, nije ju doveo Neša.

  7. Dijana ili bez nje…..Vučić ih sve drži u šaci..na šahovskoj tabli…svoje lične vlasti.
    Bez svih mogu…ali ne i bez svoje lične pozicije!!!

  8. Vreme prolazi i slucaj se sigurno produbljuje. Cutanje moze biti vid odbrane ali svi pre ili kasnije progovore. Bice zanimljivo svakako.

  9. Samo probajte da secete drvo na koje ste se popeli pa cete svi da popadate sa njega .. pa ko je postavio na tu funkciju ….nije samo Stefanovic nego kompletna podrska svi su je hvalili do neba , sta je sad pukla tikva ….I niko ne odgovara …..sramota Srbijo ko te vodi…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.