Ćutanje o Ivanovićevom ubistvu – projekat Beograda i Prištine?

Iako se vode tri istrage, već deset meseci se ništa ne zna o likvidaciji lidera SDP

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je mucko ubistvo jedinog ozbiljnog protivnika Tacica i Vucija na Kosovu – onaj jedini pravi rezultat njihove visegodisnje briselske prevare?

    1. Zemljače, kakva crna teorija zavere kad smo svi odmah znali ko je pokazao prstom na Olivera?

  2. Novine TABLID su na celoj strani o tome pisake.Zasto to ne motise tuzilastvo da ispta da li u tom napisu ima istine.Dalje zasto se ne obznanu ko je narucilac spota objavljeno na tv Pik,kojim se crta meta Ivanovicu.Mislim da treba slediti logiku,ali se sve to zataskava poput i druguh streljanja.

  3. „Ćutanje o ubistvu Olivera Ivanovića je očigledno od početka zajednički projekat vlasti u Beogradu i Prištini. Kroz priču o nesaradnji prikriva se veliko savezništvo u projektu neotkrivanja Ivanovićevih ubica“.
    ——
    Ne mogu da verujem šta govori ova žena? Definitivno sam ubedjen da ovakva naklapanja, ovakvo prejudiciranje i navijanje, ovakvo korišćenje nečije smrti da bi se „gadjao“ politički i ideološki protivnik, ima samo jedan cilj odnosno, DA SE UBICE IVANOVIĆA NIKADA NE PRONADJU Čim se, tik posle ubistva Ivanovića, u jednoj TV emisiji pojavila ova preporobna gospodja Božović, koja je svojim pitanjima, više nego jasno, aludirala na Beograd i uprla prste u visoke srpske zvaničnike. Evo sada i Rada Trajković, iznosi teoriju o zajedničkom „projektu“ Tačija i Vučića da „maknu“ Olivera Ivanovića, pošto je, prethodno, tri-četiri godine ležao u albanskom „istražnom“ zatvoru?! Mislim da se stvarne ubice smeju poslovičnoj gluposti iu idiotluku „Škija“, koji se, kao svinje u toru medjusobno ujedaju i optužuju za ubistvo Olivera Ivanovića do koga im je, da budemo iskreni, stalo koliko do lanjskog snega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.