Da li „demokratska javnost“ ume da podnese kritiku?

Gostovanje književnice i slikarke Milice Vučković u “ Utisku nedelje” izazvalo buru reakcija koje se ne stišavaju

Ostavite komentar


  1. Jednom je jedan veliki grčki matematičar i geometričar Pitagora rekao rimskom vojniku da ne dira njegove krugove. Ovaj drugi je predstavljao silu i sve mu uništio. Nije svejedno!!

  2. Tuzan je predsednik inicijative Ne davimo Beograd,bas se decko zaigrao.Svako se bavi politikom ,kao Zavetnici.Opozicija ima sanse ako izade sa jedinstvenom listom.

  3. Gledala sam emisiju i gospođica me neprijatno iznenadila svojim nedostatkom sposobnosti da izrazi svoje misli. Pri tome, poštapalica ,, kako bih rekla“ u svakoj drugoj rečenici ne priliči piscu. Tako znači izgledaju oni koji ne mogu da se prošetaju do glasačkog mesta. Ili neće.

  4. Meni je ova emisija samo pojasnila zašto mi se ne dopadaju hit knjige Milice Vučković. Nema tu ničega, sve je poza i samomarketing.

  5. Milica je potpuno u pravu.
    Takvih mladih ljudi ima kolko god.
    Zašto nema pravo da izrazi svoje mišljenje?
    Ostavite mlade i uspešne ljude da se bave svojim poslom.
    Imajući u vidu kako su propali pojedinci iz opozicije to je sasvim logično ,jer nemaju kapacitet da uopšte čuju drugačije mišljenje.
    Pretpostavljam da će takav rezultat biti i na izborima 2022.

  6. Moram da pogledam emisiju jer mislim da spadam u taj kos koji nije politicki zainteresovan. Nisam glasao poslednjih 10 mozda i 15 godina. Ne znam da li vlast radi najbolje sto moze u datom trenutku, opozicija mi nista bolje ne deluje. Ne smatram da zivot gradjana treba da se vrti oko politike i da je to resenje za sve.
    Vrlo sam voljan da dam svoj glas onome ko me ubedi da je vredan mog glasa.

  7. Ne razumem zašto nije odobren ni jedan od nasa tri komentara!? Komentari moj, moje supruge i mog sina. Stvarno mi nije jasno. Kao porodica imamo misljenja kakva imamo i ne znam zašto to nekome može da smeta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.