Da li je godišnjica NATO agresije bila komemoracija ili miting SNS-a: Taksisti u Somboru besplatno dovozili građane "da dočekaju predsednika" (FOTO) 1Foto: BETAPHOTO/PREDSEDNISTVO SRBIJE/DIMITRIJE GOLL

Obeležavanje 24. godišnjica NATO bombardovanja Savezne republike Jugoslavije u Somboru više je ličilo na miting Srpske napredne stranke nego na komemoraciju.

Građani Somobra i okoline javljali su redakciji Danasa i slali fotografije autobusa sa tablicama iz cele Srbije i zastavama i natpisima Srpske napredne stranke kojima su zainteresovani dovoženi na komemoraciju povodom godišnjice bombardovanja.

Međutim, na društvenim mrežama i u letcima koji su deljeni, građani nisu pozivani na komemoraciju, nego da „dočekaju predsednika“.

S. Đ. iz Vrbasa javio je našoj redakciji da je gledao 15 minuta kako autobusi sa tablicama iz Beograda i transparentima SNS prolaze u pravcu Somobra.

Da li je godišnjica NATO agresije bila komemoracija ili miting SNS-a: Taksisti u Somboru besplatno dovozili građane "da dočekaju predsednika" (FOTO) 2
Foto: Arbutina Kristian

Građani Sombora slali su fotografije tvrdeći da u njihovom gradu nije bilo dovoljno parking mesta za sve autobuse koji su u petak došli.

Lokalni portal Soinfo.org objavio je preko mreža da će taksisti besplatno prevoziti zainteresovane da „dočekaju predsednika“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari