„Da li se ja zakopčavam na leđa“: Svađa Jovane Joksimović sa Mlađanom Đorđevićem završila izbacivanjem iz emisije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Čovek je u pravu. Dno dna. I ona i ta televizija i sve što su pokupovali, ona i onaj njen. Sramota.

  2. Dajte nam još malo ovih rialitija,stavite i Komšića,Mesića,Vlasija,Milu i ostale vaše omiljene,ali nemoj slučajno da napišete nešto o Julien Asange(biće isporučen USA)ili Igoru Mandiću…imate li ogledalo u redakciji?

  3. …da je nastavila da vodi Evroviziju. Komentarisali bi je kako je lepa i vedra. Ovako se moze komentarisati samo kako je nekulturna, drska i beskrupulozna.

  4. Za ovo sto si rekao Djordjrvicu, ovoj nadobudnoj Vucicevoj pudlici, svaka cast, a za Rusiju nisi u pravu

  5. Odvratno! Valjda sad niko ne sme nigde da kaze bilo sta protiv Vucica, plasi se da ce da padne nebo! Mozda se i svoje senke plasi!

  6. I mene nervira takvo njeno ponašanje. Međutim, za razliku od bojkot opozicije, ja imam principe, pa me nervira i Olja Bećković, koja se apsolutno isto ponaša, ali njima to ne smeta.

  7. K1 je odmerena televizija,veoma objektivna pa sad kome to ne odgovara neka sedi kod kuće,ne mora da gostuje

  8. Sa Mladjanom se ne slažem oko Kosova,invazije Rusije ,republike Srpske i mnogo toga drugog,ali sa ovim što joj je rekao danas,apsolutno se slažem.

  9. „Objektivna“ televizija na kojoj ne sme da se pomene njegovo veličanstvo a omiljeni gosti su Nenad Čanak, Zoran Ostojić i Dejan Vuk Stanković… Ali znamo kakva cenzura je vladala na Prvoj TV dok je šefovala Manja Grčić pa me uopšte ne čudi…

  10. Vidim da ima komentatora kojima ne smeta sto nema slobode govora. Da ne spominjem to sto dolaze moderatori iz EU da vode razgovore izmedju pozicije i opozicije, kao da smo maloletni.

  11. Bogata bahata gazdarica izbacuje iz studija?
    Dobro da ga nisu pretukli,jer im se moze?

  12. Svaka čast Jovana,nisam bio tvoj fan ali od danas jesam i zbog ovakvih Cu da glasam za Vucica

  13. Svaka čast za gospodina Đorđevića,apsolutno je u pravu.Krajnje je vreme da neko saopšti istinu u vezi privatizacije Tanjuga.Od Tanjuga nije ostalo ni T,ova našminkana gazdarica je sramota za novinarstvo u Srbiji.

  14. Srpsko narod je nepunoletan, neizgrađen narod, narod decjeg mentaliteta.Zar bi imali ovakvu vlast 10 godina da nije tako?

  15. Oba „gosta“ su dosta „providno“ odglumila njihovo gostovanje.
    Jadna voditeljka-ništa nije razumela.

  16. jovana je primer kako ljudi menjaju stavove ,do juce je ponizavala tog istog vucica a sad ga brani, Jovana ovaj covek je u pravu a ti zvucis kao nekulturna i neobrazovana ., cenio sam te sve do sad , sad si nula,sram te bilo kako se obracas tom goapodinu sramota.

  17. Gost ne sme tako da se ponasa,njemu nije otstupljen medijski prostor da bi vredjao koga stigne ukljucijuci voditeljku programa.To je pravilo u tom poslu.

  18. Muž joj kupio televiziju i umislila da je neko važan.Izučila zanat na Vučićevim patriotskim televizijama! Dno dna od voditeljke, bahatost i primitivizam u punom sjaju!

  19. Komentatori bog nek vam ocisti vasu dusu od mrznje ,ovolika mrznja prema voditeljki a stitite basilnika???????nemam reci

  20. E pa Pero sram vas bilo. Vi ne možete ocenjivati Jovanu kao voditeljku. Ne znam čime se bavite ali ste prost čovek. Jovana je jedna od najboljih naših voditelja. Kulturna je i visprena. Elokventna je jednom rečju pravi profesionalac. Za Mladjana se ništa pozitivno ne moze reci, teška sirovina.

  21. Da li ce se ikad ispitati odakle novac ovim Joksimovicima da kupuju vilu na Dedinju, mercedese, Tanjug, da li je taj muzicar, platio porez drzavi, odakle toliki novac osobama koje u sustini nemaju nikakvo obrazovanje

  22. Jovana, nevaspitana, neobrazovana, bahata, cinična i… nije trebala da beži sa časova…

  23. Šta se desi sa jednom od najomiljenijih voditelki u Srbiji?Da li je ovo to što ona stvarno želi?

  24. Svaka čast za gosta – pametno je iskoristio svojih 5 minuta na režimskoj televiziji. Gospođa „urednik“ je inače obrazovanja bez, kulture bez, samo ego od nje.

  25. U pravu je ovaj Đorđević. Joksimovićka je naprasno postala glavni urednik Tanjuga koji je bio otišao u stečaj pa ga je Vučić vaskrsao jer mu treba u propagandne svrhe. Ona to dobro zna i svrstala se uz Vučića. Videće se posle promene ove vlasti i kako su te nove i neke stare televizije pomagane od strane države.

  26. Bravo Mladjane. Bravooo !!!
    Ova je vrlo bahata !!
    Nece ovo trajati vecno !!!

  27. Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom, ili one koje su uz pomoć Vučića kupili Vučićevi, čitaj VOĐINI „ljudi“, su Vučićeve! Tako, neće moći da se priča „protiv“ VOĐE, dok VOĐA to drži i kontroliše! Jovana? Tuga gde je zalutala!!!

  28. Kakva zena, odvratna je, sve se trudi da bude fina, pokazala je pravo lice

  29. Konačno da neko stisne petlju i skreše joj istinu u oči. Ali onu istinu koja zaboli jer je to istina koja se krije. Na K1 svi prodaju finoću i nije korektno pitati za „prvi milion“

  30. Ima jedno profesialno pravilo da ko nije u emisiji ne treba da se pominje(živim u Švedskj više od 50god.)i to se poštuje.

  31. Bravo za gospodina. Nije mogla ništa da mu odgovori, pa normalno da ne možeš čoveku da zabraniš da ima svoje miškjenje i da ga iznese. A sledeći put nek bira podobne sagovirnike.

  32. Kako nepristojna voditeljka.Osnovno pravilo ponašanja na televiziji jeste da kada voditelj pozove nekog da razgovara sa njim, sa njim razgovara i sasluša ga do kraja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.