Jovana Joksimović printscreen

Gostovanje Mlađana Đorđevića, predsednika pokreta Oslobođenje, sa Nenadom Čankom, liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine, pretvorilo se u njegov verbalni okršaj sa Jovanom Joksimović, voditeljkom jutarnjeg programa na TV K1, zbog Đorđevićevih reči da je Aleksandar Vučić izdajnik, i da će se otkriti kako je agencija Tanjug promenila vlasnika.

Jovana Joksimović, čiji je suprug poznati pevač Željko Joksimović suvlasnik TV K1, nije dozvolila Đorđeviću da u programu nazove predsednika Srbije i SNS izdajnikom, a potom su njih dvoje razmenili oštre reči.

Joksimović je rekla da se u programu ne govori o ljudima koji nisu prisutni o studiju, a Đorđević je uzvratio da (Vučić) jeste i te kako prisutan u ovoj televiziji.

– Znate vi čija je ovo televizija, rekao je Đorđević,  i pitao „šta, da li se ja zakopčavam na leđa“, na šta je Joksimović rekla „treba da Vas bude sramota“.

Đorđević je rekao da će se sve saznati oko kupovine nekadašnje državne agencije Tanjug, a Joksimović je uzvratila sa „sram vas bilo“,  i „izbaciću vas“, pre nego što su uključene reklame.

Za  vreme najžešće rasprave voditeljke i predsednika Oslobođenja, Nenad Čanak je ćutao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari