Dačić i Vulin sutra primaju vakcinu Sputnjik V

Ostavite komentar


  1. Ne može! Dačić nije na vreme prestao da konzumira energetsko piće „Red bull“! Vulin je još kao mali upao u kacu. tj kazan sa džibrom, od tada se ponaša veoma čudno. Iako važe za ruske resurse oni nisu kompatibilni za Gemelajinu vakcinu koja je do …. oni su mućak.

  2. Ehem…. krse zakon. Ta vakcina nije odobrena. Ne smeju da je prime, a jos manje da to snimaju. Nadrilekarstvo je zabranjeno nasim zakonom.

    1. Ma baš me briga jeli odobrena, jedina mi je želja da je prime i sa Sputnjikom V budu lansirani u galaksiju zajedno sa prisluškivanim (valjda će nam bića iz drugih galaksija oprostiti).

      1. Ako objavite jedan moj komentar, a ne objavite moj odgovor na odgovore, vi de fakto iskrivljujete ono sto sam htela da kazem. Vise vam necu slati.

  3. Pošto se ovde vakcine primaju po afinitetu prema nekoj zemlji a ne prema struci i nauci. Ja ću onda sačekati iransku eto njih gotivim.

  4. Jel im rekao neko da neće smeti da piju i da se drogiraju, Dačić neće moći da objašnjava da kale znači brdo a Vulin neće moći kod Dode ikone na koncert Žareta i Gocija

  5. Oprez molimo, ne treba nam još mutacija, iako verujemo da su ovde u pitanju završne forme ne želimo da budemo novi Vuhan.

  6. I spektakl na Badnji dan:Pink, Infor er, Kurir, Alo, snimanje, izjave nasih heroja spodoba, pa gostovanje kod Sarape, pa u ponedeljak u Cirilica kod Marica kao da jos zive u iluziji da narod jedva ceka da gleda ove spodobe. Sklanjajte se vise dojadi li ste nam

  7. Cekam kinesku, a bice ih ove godine i iz drugih izvora. Za sada je kineska jedina koja je pravljena na klasican 100 godina star nacin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.