Dačić: Tomislav Nikolić je naneo štetu državi

Razmena oštrih reči između šefa diplomatije i bivšeg predsednika Srbije povodom otkazivanja posete papi Franji

Ostavite komentar


  1. Ако Папа иде у посету Косову, сам тај чин је признање Косова и та чињеница се не може сакрити некаквом посетом Србији, па као у оквиру те посете посета Косову. Опет покушавате да манипулишете и прикривате право стање ствари.

  2. – Uhvatio sam lopova uzvuče prvi lopov
    – Cvrsto ga drži i ne puštaj ga, odgovara drugi
    – Neću moći dugo da ga držim , uzvrati prvi
    – Onda ga puštaj , odgovori drugi …
    – Ja bi ga ali , on mene ne pusta , uzvrati prvi

  3. Tomica diplomica i Ivica koferčić u ringu. Ulaznice nevoljno plaćamo i meč nemilice gledamo. Šteta je što ih trpimo.

  4. Tako to biva kad na važnom mestu imaš pogrešnog i polupismenog čoveka koga je sticaj okolnosti i srpski inat izbacio na površinu i kad crkva vodi glavnu reč u politici umesto da se bavi verom i isključivo verom.

  5. koncentracija nekompetentnih politicara dovodi nas u smesnu situaciju. Niti je Nikolic neki kalibar niti je pak Dacic neki vanserisjki diplomata. Ova blamaza ne bi trebalo da izadje u javnosy ne zbog politicara vec zbog gradjana koji jos uvek veruju da smo ozbiljna drzava. Oni se poighravaju sa papom koji je jedna od najuglednijih licnosti u svetu pa ma sta mi mislili o tome. Za nase politicare bitno je da steknu neki poen a kako ce se odraziti na ugled zemlje, pa koga briga za to.

  6. Ne zna se ko je gori, Toma polupismen covek, ili ti koji si , da je bilo pravde jos od 1999 godine trebao biti u zatvoru. Tadic te je digao iz mrtvih , a ti mu nezahvalnice sedmu godinu noz zabadas u ledja. A koferce , e to nismo zaboravili, a kad tad ces odgovarati za to !

  7. U ovom slučaju Dačić je u pravu što je izneo na otvoreno.
    Nismo mi neki faktor u svetu da igramo sa Papom kako mi hoćemo. Poglavaru od preko dve milijarde ljudi I države Vatikan, ti otkazuješ posetu sa lažima zbog SPC-a.
    Kakva glupost. I to držati u tajnosti 2 godine pred Srpskim narodom!?!
    Skandal I velika sramota za našu državu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.