Dačić, Vulin i Đerlek primili rusku vakcinu Sputnjik V

Ostavite komentar


  1. Od srece sto su Dacic,Vulin i Djerlek primili rusku vakcinu necu moci nekoliko dana mirno da spavam.

    1. Đerleka slabo znam a Dačiću i Vulinu treba udariti vakcinu protiv besnila.

      1. Pitaš zašto je to vest ? To je putokaz koji vodi više ka Rusiji nego prema EU. Jer za ovakve likove nema mesta u EU. Oni su samo za Sibir do kraja života.

  2. Eeee. . . ( sto bi rekao “ nas Aca “ ) . . . kad ih je lepo car Vladimir “ zamolio “ da se vakcinisu ruskom Sputnjik V ( znaci Vladimira a koju EMA nije odobrila za EU niti su Rusi podneli molbu ) kako odbiti a za uzvrat ce struja i grejanje u nasoj Ambasadi biti vraceno ( ako se ambasador Lazanski nije vec smrznuo ) . . . nego . . . “ nas Aca “ ceka kinesku vakcinu ( koju takodje EMA nije odobrila za EU niti su Kinezi podneli molbu ) koja ( “ nas Aca “ se nada biti dzabe ) ce stici teretnim vozom ili avionom ( ako EU plati troskove prevoza kao za kinesku “ pomoc “ u maskama ) . . .

    1. Car Vladimir neće da se vakciniše dok ne vidi kako na ove deluje.U Kremlju i ručak proba kuvar i konobar.

  3. To sto je ugao snimka pokrio ulazak igle kod Vulina i Djerleka je potpuno ocekivano. Nego, veoma upadljivo izostaju izvestaji o broju vakcinisanih zdravstvenih radnika. Izgleda da je na pomolu opsti otpor i nepristajanje na cepljenje ?! Ovo ce imati status drzavne tajne, spreman sam da se kladim.

    1. Šta pokušavaš da kažeš? Da su fingirali? OMG, kad će cepivo protiv psihoze?

  4. Zar nisu pričali da su neke druge kategorije prioritetne? Ovi ne spadaju ni u jednu od tih kategorija.

  5. Srećan put u svemir sa Sputnjikom, srećan rad vam želim u nekoj drugoj galaksiji, uz saučešće svim bićima koje tamo budete sreli ! Jadni oni.

  6. Steta je sto nasi politicari ne praktikuju tradicionalni obicaj uzgajanja kucnih ljubimaca.
    A posto vec mogu da biraju cepivo a odlucili su se za Rusku, sve u znaku samog imena vakcine, mogli su prvo iz neke prigratske kafilerije dovesti neku Lajku ili Reksa pa ako prezive bice to dobar znak da i oni mogu pristupiti cepljenju.

  7. Dačić mora da je dobio neki alkoholni koktel, kod njega se samo to može primiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.