Dan Vojske obeležen na aerodromu u Batajnici, predsednik doneo ukaze o unapređenju

Ostavite komentar


  1. Zelim im da u buducnosti budu jos jaci i opremljeniji.Srecan Dan Vojske Srbije.

    1. biba:Što jača i bolje opremljenija vojska, Srbija ima bezbednije svoje granice.

    1. Savka:Da nam je ostala bivša vlast, danas ne bi ni imali Vojsku.To b ličilo na neko lovačko društvo.

  2. Srećan dan Vojske Srbije. Čast je svakom roditelju, prijatelju i svima nama što i dalje postoje ljudi koji služe otadžbini i svom narodu. Bravo.

    1. Srbiji je velika cast sto ima ovakvu Vojsku…srecan Dan Vojske svim pripadnicima i cestitke na zasluznim unapredjenjima

  3. Vojska Srbije je nas ponos tako da je svako unapredjenje sigurno zasluzeno.Sve pohvale.

  4. Predivan aerodrom gde sam proveo divne godine dok sam bio na sluzbi. Nadam se da ce se ove godine izdvojiti dodatna finansijska sredstva za opremanje ovog divnog aerodroma.

  5. Danas se Srbija moze pohvaliti svojom vojskom i onime sto je uradjeno u vojsci koja je bila unistena totalno od strane Zutih!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.