Danas otvorene samo apoteke, pumpe i prodavnice prehrane

Ostavite komentar


  1. Još jedna nedelja prožeta folirancijom vlastodržaca. Kafići i kafane u ski centrima mogu da rade (čiji li su?) i tamo se ne širi zaraza (posle se širi po Beogradu, Novom Sadu…) kao i u prehrambenim prodavnicama (prodavci odavno iscrpljeni i proređeni pa rade skoro bez slobodnih dana) gde moramo da kupujemo i nedeljom do 21h (da smo stvarno zemlja Evrope i samo stvarno u zlatnom dobu prehrana, kao i druge prodavnice ne bi radile od petka ili bar subote). Ali cela halabuka je dobra da se skrene pažnja sa nerešenih afera (Jovanjica, Krušik…) i očiglednog propadanja države.

  2. Ovom odlukom nas „Krizni Štab“ i „Vlada“ i zvanično proglašavaju idiotima.

    Zašto ne prodavnice hrane, apoteke, benzinske pumpe i KAFIĆI?

    Polu-karantin od 24h sa služi taman ničemu, nije morao da se donosi. Bilo koja ozbiljnija mera traje najmanje nekoliko dana, kako bi se ograničio broj direktnih prenosa – čeka se da period „zaraznosti“ prodje, uz što je manje moguće kontakata. 24h ne postiže ništa. Doduše, demonstrira nekompetenciju donosioca veoma uspešno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.