U Srbiji uz primenu epidemioloških mera počela nova školska godina (FOTO)

Ostavite komentar


  1. U Srbiji su štetočine uvele monarhističku himnu. U Japanu je vlast pre više godina pokušala da u škole uvede militarističku himnu iz vremena Drugog svetskog rata, ali im to nije uspelo zbog jedinstvenog otpora.

  2. Lako je himnu intonirati u Beogradu. Da li neko od novinara moze da proveri da li je himna intonirana u Novom Pazaru, Subotici, Senti, Bosilegradu, Bujanovcu, kao i da li je atmosfera bila kao da je u pitanju okupacija. Tesko onoj zemlji gde veliki broj gradjana ne zeli niti ima nameru da je ikada dozivi kao svoju.

  3. dodjite u bilo koju beogradsku skolu, gde zgurano ceo dan sedi 35 djaka, niko nema masku a i sta bi im pomogle toliko dugo u tako malom, zatvorenom prostoru s toliko ljudi
    pa izborni oredmeti, 4 odeljenja zajedno
    fizicko isto

  4. A sto terali danas direktore da slikaju djake po ucionicama i salju upravi slike? Ko je dao za to dozvolu? Zasto se deca slikaju? Da pokazu da su im zapusena usta i nos? Ili mozda u neke zlokobnije svrhe? Da li ce iko za bilo sta da snosi posledice neko u ovoj zemlji osim za neplacene racune i kazne za parking

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.