Danas predaja 60.000 potpisa Ani Brnabić za ukidanje rijaliti programa

Ostavite komentar


  1. „…predati peticiju sa 60.000 potpisa građana za zabranu rijaliti programa u toku vanrednog stanja.“
    Efekat NULA, i slovima i brojem. Cak i da to bude usvojeno, ukinuce vanredno stanje za nedelju, dve. I opet Jovo nanovo. Peticija nije trebala da se odnosi samo na „vanredno stanje“ vec „za stalno“.

    1. U pravu ste. Ali i to je dokaz da sve ima cenu… ko je iole normalan naravno da neće gledati..al do te prosvećenosti i zrelosti uma treba stići

  2. Ovo je pokušaj državnog udara! Zabraniti ove programe, značilo bi buđenje iz hipnotičkog sna miliona glasača vladajuće stranke! To se nikako ne sme dopustiti.

  3. El se misli i na skupstinski, vladin i predsednicki rijaliti il samo na ovi sto se j.bav.ju ispod cebici. Mislim, to nek ne diraju.

  4. Nije losa ideja da ako se ne prihvati zahtev o ukidanju rijaliti programa da se njemu prikljuci i Ana Brnabic ,ne sumnjam da bi se dobro snasla jer drzava Srbija svakim danom sve vise i vise podseca na rijaliti.

  5. Zasto je ograniceno vreme peticije samo za vanredno stanje?Molim da se to promeni .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.