Danica Grujičić uručila ugovor o radu prvoj osobi sa Daunovim sindromom koja je dobila posao u zdravstvu

Ostavite komentar


  1. Zdrastvo se raspada lista cekanja i dalje idemo privatno na snimanja za cega nam skidate zdrasvo da bolje kradete jel vi vidite stase radi uopste u drzavi sramota davas je

  2. ova gospodja ministarka sve sto radi radi zbog rejtinga a ne zbog posla za koji je zaduzena i verujem da nikada na ovom mestu nije bila gora osoba i zdravstvu nije bila gora situacija zbog njenih glupih ideja.

  3. Ministarka ispunila davnašnje želje svih nas koji smo stalno ukazivali na takvu potrebu i to pojedinačnim ili putem naših nevladinih organizacija civilnog društva. Bravo za sve na ovom prelepom događaju, neka ovo bude početak inkluzija ostalih naših građana sa posebnim potrebama, to nam je potrebno a uskoro će nam ministarka Grujičić otvarati i čitave bolnice za obolelu decu od retkih bolesti sa pratećim objektima i opremom.

  4. A kada ce ministarka da zabrani pusenje koje je zabranjeno u EU cak i na stadionima? Oskar joj rekao da ne talasa i presla na sigurne teme, kao sto su produzenje rada onima koji bi trebalo u penziju da idu a mladi lekari neka traze posao u norvesku i Nemacku

  5. sramota da devojka od 22 godine premine jer se ugusila na kucnom pragu posto hitna pomoc nije znala sa koje opstine da posalje kola jer su 5 sati mozgali oko nadleznosti a onda kad joj je stalo srce poslali al bez kiseonika koji je obavezna oprema i nisu joj mogli pomoci iako je naglaseno u pozivu da je gusenje a vozilo doslo bez kiseonika. u civilizovanoj drzavi bi neko odgovarao. Zdravstvo se raspada, nikad goru ministarku nismo imali a sad nakon tog dogadjaja malo se slika i prica o inkluziji. Sramota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.