Danica Vučenić: Novinari se predali i pre početka utakmice

* Propaganda definitivni pobednik duela sa novinarstvom * Postoji nekoliko oaza, među kojima je i vaša novina, u kojima i dalje živi novinarstvo
Nakon povratka u novinarstvo i medije, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Danice, zasto svoje ,,kolege““““ iz NJemu podobnih medija nazivate novinarima?
    Pa oni su uglavnom frizeri, tekstilni radnici, sminkeri… Ustvari, oni samo nastavljaju da se bave svojom osnovnom profesijom: friziraju stvarnost, prekrajaju istinu…

  2. Super, vratila se u pustinjsku oazu. E,sad mi je srce na mestu. Insajder moze da pise sta god hoce, kad nema dokaza. da su postojali dokazi,sud bi nesto procesuirao.

  3. Koji novinari?
    Nema ih osim u par redakcija.Ostali su radikalski ludaci , primitivci i ulizice.
    Lustraciju treba sprovesti u svim sferama drustva inace ce nam razni mrsavi i debeli Seselji i dalje mahati pistoljima iznad glave.
    Uozbiljimo se i smenimo ih , ovog puta zauvek!

  4. Odličan dodatak Insajderu. Voleo bih kada bi Insajder vodio više računa da prikaže i drugu stranu priče. U dosta priča izlistaju se optužbe, ali njih ne prate nikakvi odgovori druge strane, uključujući barem komentar da optuženi nisu hteli da komentarišu. Npr. poslednje vesti o Golupcu.

  5. Nalogodavci uvideli da je uzaludno trošiti novac na novinare, koji su podmitivi i koji pišu po njihovim direktivama , a sad kao nešto glume ovom izjavom, e novinari novinari provaljeni ste..

  6. Nemam komentar. Imam citat iz BELE KNJIGE iz 2012 godine.
    "19. SLOBODA MEDIJA-OSNOV I USLOV DEMOKRATIJE
    SRPSKA NAPREDNA STRANKA smatra da je današnja medijska slika neprimerena evropskom putu Srbije, a demokratija i gradjanska javnost može da postoji samo uz postojanje slobodnih i uredjenih medija. Slobodni mediji su uslov postojanja demokratskog društva u Srbiji.
    Srpska napredna stranka se zalaže za slobodu medija, institucionalnu podršku istraživačkom novinarstvu, kao i za preglednu vlasničku strukturu medija i izvora njihovog finansiranja, bilo da su u pitanju lokalni, ili regionalni mediji. SRPSKA NAPREDNA STRANKA će se zalagati za nezavisnost medija i novinarstva, uz poštovanje svih relevantnih zakona i kodeksa ponašanja, kako se ne bi ugrozile ostale demokratske vrednosti poput dostojanstva i prava na privatnost.
    SRPSKA NAPREDNA STRANKA smatra da je potrebno razmotriti neophodnost postojanja ovolikog broja televizija sa nacionalnom frekvencijom, uz istovremeno pospešivanje i ubrzanje procesa digitalizacije u srpskim televizijama, kao i uvodjenje internet televizija.
    U cilju povećanja životnog standarda i nezavisnosti novinara i medija, kao i razvoja štampe, SRPSKA NAPREDNA STRANKA će se boriti za ukidanje poreza na štamoane medije, osim onih koje će nezavisni i stručni organ proglasiti "žutom" štampom.
    Svaki oblik cenzure i političkog uticaja na medije biće strogo sankcionisan."

  7. Kada shvatite da kao novinari niste privilegovani, da ste rapnopravni da imate prava ali i ogromne dužnosti premaobjektivnosti i istini ne senzcionalizmu i neistini , e onda ćete biti slobodni novinari , a ne skandal majstori po narudžbi pojedinih partija i tajkuna.

  8. Nije novinarstvo sabotirano od strane sns-a, vec je kvalitet novinarstva toliko opao da vise niko nije zeleo da slusa prazne price.

  9. Secam se kad je gospodja Danica napustila RTV . Bilo mi je neizmerno zao jer je godinama pratim i postujem . Ona je , uz jos par ljudi , glas razuma koji nam je preko potreban .Gde god , kako god , samo nek se cuje i vidi .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.