Darko Mitrović: Da li sam ja državni neprijatelj broj jedan?

Voditelj Mentalnog razgibavanja na udaru tabloida zbog saobraćajnog prekršaja

Ostavite komentar


  1. Cepaj Dare, ti si čovečina i što je najvažnije, u pravu si.
    Neće ni ova gamad doveka.

    1. Darko Mitrović ispoljava često neki oblik bahatosti , a da toga nije svestan…A onda se vajka da je nemoćan i ne zna šta da radi!
      Pa, vodi računa o ograničenja i budi muško!

      1. On samo kaže što svi mislimo. A da ste u stanju da razlikijete progon zbog mišljenja i budi muško – niste. Ovde je situacija SNS (na vlasti) protiv jednog čoveka. On nema nikakav instrument odbrane, oni imaju nuklerku. To je otprilike taj odnos. I opet ga se plaše. Razmislite malko pre nego što napišete toliko gluposti.

        1. A tvoj predsednik ne ispoljava oblike bahatosti… Da libste vi svesni da su unistili sve sto iole vredi u zemlji, da nam odlaze deca, omladina a vi to podrzavate braneci bahatu i kriminalnu vlast. Da li ste svesni vase nesvesti. Nadam se da imate dovoljno godina jer vi ste njihova buducnost,, za nasu decu“ a ta deca su izgleda osobe od 60g pa navise

        2. Dare, budi ono što jesi, u ovom mračnom tunelu jedino svetlo ste ti i Mare I ne propuštam ni jednu emisiju!Samo i držite, ne dajte ovim neljudima da pogase baš sva svetla i ovako jedva bauljamo!

      2. Nije on državni neprijatelj , on je samo primitivan , prost , nadobudan , svaku i najdobronamerniju kritiku shvata kao napad na sebe….uh što mi ovo poznato , još neko se ponaša po ovom modelu samo ne mogu da se setim ko to beše!?

        1. Simptomatično je to da su primitivni i prosti Mitrović, Kesić i Vidojković. A parovi, zadruge i gosti po kojekakvim „talk-show“ emisijama su vrh vrhova kulturnog, civilizovanog ponašanja. Nešto tu nije kako treba.

      3. Ne vidim čemu kuknjava? Pa čim se, on i svi drugi neovisno za koga „navijaju“ bave poslom kojim se bave, moraju biti spremni i na „prozivke“. On (i svi drugi iz „javne sfere“) znaju da je društvo, nažalost polarozovano i da stvari tako funkcionišu. Bori se ili se skloni. Samo nemoj „kukati“. Važi za sve.

    1. Pa ja bih rekao da ima policajaca koji ne rade za mafiju,vec za dobro naroda I tajkunskih medija.I sta sad?Treba li da mrzimo coveka zbog saobracajnog prekrsaja, bez ikakvih posledica, koga inace svakodnevno pravi vecina vozaca.I na kraju, za pijane I drogirane vozace novode se samo inicijali.A ovde puno ime I prezime.Informacije izMUP-a cure po narudzbi.Jad I beda

    2. Samo napred Darko.
      Imaš moju podršku.
      Sakupi snage i kao i do sada, budi samo svoj i iskren.

  2. Ranjena zver je najopasnija. Pre svega, želim Daretu da sačuva svoju porodicu i sebe, a posle da im zagorčava život, u njegovom debelom c…tunelu.

  3. Nazalost svi koji misle svojom glavom a drugacije od prvorodjenog i njegove klike su proglaseni neprijateljima drzave. Ja licno sa porodicom odlazim iz zemlje i ostavljam je odabranima da upravljalju. Ovakva situacija je nepodnosljiva i potpuno razumem Darka i njegov stav… Dare, vodi racuna o svojoj porodici i sebi… sam znas sta ti je raditi.

  4. Bravo Dare I.Mare vi ste svetlost na kraju mracnog tunela u kome je Srbija. Gledam vas iz inostranstva redovno preko youtube. Samo tako nastavite jer kritikujete sve sto nije dobro na vrlo duhovit nacin.

    1. Strašno je šta sve čovek mora da trpi na svakodnevnom nivou…ogroman pritisak. Tužno je i to što je potpuno u pravu, a nema podršku ni svojih kolega, ni nas građana…Pišemo komentare i sve se na tome završava. Darko i njegova porodica žive pod stalnim stresom…a to se može desiti svakom od nas koji slično mislimo. Razmislimo svi o tome…

    2. Šta reče svetlost na kraju tunela,ako su nam oni svetlost,hvala,nek i dalje bude mrak,kako ti kažeš.Sprdanje i izrugivanje svega i svačega,to je tebi svetlost,ajde nek neko pokuša tamo gde ti živiš,lepo i srećno u zemlji gde cveta demokratija i ljudske vrednosti,da to radi pa ćeš videti kako će proći.Pametovanje ovom narodu je preko glave,daleko ti bilo.

      1. Dobra taktika AV! Sad je sve vise „pametnih“ botova, ne znam da li ste primetili narode. Nema direkt i robotskog vredjanja, ali je sve u stilu „ne volim ni ja AV/SNS ali nemojmo da vredjamo jer hvala im sto su ONI doneli vakcine/uredili drzavu/najvecu BDP/tigar itd.“ Obratite paznju! Sada u tom stilu kao, nisam ja za SNS ali ovi pricaju gluposti. Pa gdine, ni ja nisam za SNS, ali ni za Ð, ne dopada mi se stil koji se prozima Mentalnim razgibavanjem, ALI podrzavam ove ljude u borbi protiv lincha koji se ocigledno odbija nad njima!

          1. Ma jeste tačno da je Vučić nabavio vakcine ali kako ,dali je potpisao nesto u vezi sa eksperimentom,a seroloski testovi i nivo imuniteta sta je sa tim delom ,to je pitanje broj jedan i svi ćute i imfektolozi i genetičari i pulmolozi i Drkoni.

      2. Pa zašto bi neko u zemlji gde cveta demokratija i poštuju se ljudska prava, gde kriminal nije ušao u sve pore vlasti i gde su kultura i čist vazduh, stvari o kojima se najčešće priča u predizbornim pričama,za razliku od ovdašnje, uopšte imao razloga da priča bilo šta negativno o takvoj zemlji i takvoj vlasti. Razmislite malo ,čega sve što ne treba, ima u ovoj zemlji, a čega što nam treba, nema, a sve to forsira vlast, koju ovi momci , a i drugi kao oni , s debelim razlogom komentarišu i kritikuju. To nije pametovanje, to je samo istina, koja boli !!!

        1. Bravo za komentar Svetlana!Pravo u centar,samo da ovi sa „ograničenim horizontom“ to konačno shvate i priznaju da je to tako,a po tom pitanju,ipak,ostajem skeptičan.Njima sinapse nebi proradile i kurblom da ih okrećemo,nažalost!

      3. A kako će proći? Kako prolaze npr Seth Meyers? Ili John Oliver? Ili Alan Carr??? Samo u autokratskim društvima tj režimima oni koji ismevaju vlast prolaze kao i Darko.

      4. Ne, samo zovu Borisa Džonsona usred noći na telefon i svašta mu pričaju … danas je Nikola Sarkozi, bivši predsednik Francuske osuđen na tri godine zatvora zato što je, zamislite, pokušao da na nelegalan način dođe do spisa nekog sudskog predmeta; jedino se kod nas vlast percipira kao emanacija svetaca i apostola. Valjda je to tako kad o sebi mislimo da smo nebeski narod …

  5. Kad si javna ličnost na koja nije na Vučićevoj steani , to se. dešava.Pa seti se i Sergeha Trifunovića i Milojka Pantića.Zadnji je bio Bodiroga. Znam da ćeš nastaviti hrabro, to ti je u karakteru. Redak si čovek koji drži do sebe i ima kičmu.

  6. A kada taj isti voditelj, postane novinar, pa da digne sebi rejting počne priča priče kako mu neko preti, pa onda če taj novinar da dobije tužbe za iznesene u emisiji. Prvo, nijedan novinar, voditelj, ama baš niko sem sudije ne može nekoga da proglasi krivim ore odluke suda pto je on uradio. Drugo, redovno vređanje u emisijama, tu nanetu psihičku bol i što ljudi koji me znaju su slušali uvrede od njega je još jedna tužba… Tako da sad če počnu parnični postupci gde će se traži naknada nanete štete jedno 500k, ali to če advokati bolje, samo da zna da iako je voditelj i ima svoju emisiju, ne može priča šta hoće, ima neke stvari koje po zakonu ne sme! Pozdrav

  7. Uz prilog koji govori o ugroženosti čoveka zbog ugrožavanja slobodne reči i slobodne misli vi mi cenzurišete i ne objavljujete komentar?! Dakle stvarno ste…
    (da mi je bar znati šta vam se to nije svidelo..)

  8. Nedaj se care, a posebno je bitno da covek koji pruza otpor uzurpatorima mora da pazi na svaki svoj korak i da im jednostavno ne dozvoli bilo kakvu mogucnost za kompromitaciju.Cuvaj se i budi svestan da je velika armija uz tebe i Marka.

  9. Ne znam sta se čudite. Zadnjih 10g a sigurno i više se prodaju informacije novinarima.
    Bio sam prisutan upucavanju i kada se sve završilo svatili smo da je novinarka stigla pre milicije i hitne pomoći.
    A tekstovi dutradan u novinama da umreš od smeha. Ni jedne novine nisu napisale istinu. Od tada ni ne kupujem a i izbegavam da čitam takve vesti.
    90posto su prepisivači samo svijim rečima da nebude provaljeno. Jadno je ko sve se zove novinarom.

  10. dare, nije da te ubedjujem ali oni ce poslati dva kriminalca gde god bio da ti izbuse gume na autu i napisu izdajnik. jednostavno, oni to rade. oni ne znaju ekonomiju, sport, kulturu….imaju kupljene diplome i samo se bave time kako nekom naskoditi. ostani dare, jednog dana ce tebi dolaziti spisak novinara tipa barbara, da odlucujes o njihovoj sudbini. ja to cekam. zato nisam otisao. hocu da se obracunam s mojim krvnicima.

    1. E bravo prijatelju! Tako i treba! Neću da bežim iz zemlje za koju su mi dedovi ginuli! Ne dozvolimo da nas slome i borimo se za istinu. Podrška Darku i Marku, njihova emisija je jedina koju muž i ja pratimo, jedina zdrava misao koja se može čuti, bez foliranja i propagande. Izdržite braćo, svemu jednom dođe kraj.

    2. Tako je! Sve zapamtiti utefteriti dobro da se ne zaboravi.Ništa im nećemo oprostiti!

  11. И кад ја напишем да је у Србији на сцени питајући фашизам,који прети да пређе у онај прави,само нису на мети Јевреји него Срби неистомишљеници,ви ми не објавите коментар.

  12. Toliko si bitan da vlast sigurno prati svaki tvoj korak, jeli da je smešno. Lupetaš bez kontrole a trčao bi u strane ambasade gde inače ne ideš po mišljenje i pare. Onda voziš malo brže 105 a o tome pišu, ti si medijska ličnost i nisi izuzetak. Spusti se na zemlju i nemoj da plačkaš

    1. Bitan je.To zna i on i mi i vucic i vi sns botovi.Podrska najpostenijem liku na javnoj sceni,Darku Mitrovicu.On se nikada nije prodao,zato ga i postujem

    2. Bitan je. Da je on uradio nešto od onoga što rade voditelji i gosti na nacionalnim frekvencijama, do sad bi ga zemlja pronikla, jer bi završio kao svi „izdajnici“ neistomišljenici kao Đinđić ili kao Oliver.

    3. SNS sekti je bitno da svaku kritiku uguše u korenu. Očigledno je da se novinari prate a Informer i drugi „mediji“ koriste kao radio Mileve da ih ocrne. Upotreba ovog uspostavljenog mehanizama odbrane je sve učestalija.

  13. Dare i Mare su zvezde koje se bore protiv truleži u ovoj jadnoj državi. Svakodnevno se bore da ukažu na zlo u kome živimo, uzrokovano ovakvom vlašću. Hrabri su i mudri, imaju šta da kažu, kao i način na koji kažu…
    Bravo momci, ali džaba je vaš trud. Malo je nas koji smo svesni problema, ovaj narod je prost ( u većini) i ovu vlast svakako zaslužuje.
    Hvala vam, meni ulepšate svaki dan!

  14. Podrška za Dareta i Mareta. Sramno je, mada u ovoj zemlji, sa ovakvom vlašću i kvazi movinatstvom, da se besramno primenjuju takvi pritisci nad komičarima i ktitičarima vlasti. Lopovi iz državnog vrha, povezani i u kpntroli najvećeg kriminala prolaze sa pohvalama podrepaških medija. Ubice na putevima (Babić, Mitrovićev sin) prolaze nekažnjeno ili sa bajagi kućnim pritvorom a brža vožnja, pored opravdano naplaćene kazne, se predstavlja kao najveće moguće zlo. Čudno je da Vučićević i Sarapa to nisu oglasili kao pokušaj državnog udara. Svi normalni ljudi bi trebalo pružiti svu potrebnu podršku i pomoć ovim hrabrim, ljudima slobodnog duha i razmišljanja.

  15. Čoveče , ti si toliko beznačajan u ovom našem svetu, posao kojim se baviš ne znamo u šta da svrstano, zato ne izmišljaj da nekoga interesuje šta ti radiš, pa te još kao i prate i prisluškuju. Ne znaš kako sebe da popularizuješ pa misliš da je ovo način. To još pokazuje koliko si jadan, a Amerika sigurno jedva čeka da joj se jedan takav useli. Zavuci se u mišju rupu i ćuti.

    1. Postoje retki ljudi koji sa malo reči „ubodu“ suštinu. Darko Mitrović, poštovana gđo. je jedan inteligentan čovek koji govori u ime nas „sakrivenih“ koji se trudimo da očuvamo tradicionalne kvalitete: iskrenost, poštovanje, nepotkupljivost, obrazovanje… Svaka država u kojoj on bude živeo biće samo bogatija. Šteta što nema više takvih novinara. Ostaćete sa profesionalcima, Sarapom i Uzelac… njihov posao očigledno znate gde da svrstate.

    2. Ja nikada ne ostavljam komentare o licnostima koje me ne interesuju, ili kako vi kazete, nebitni su. I ne citam tekstove o njima. Postavili ste poprilicno dug komentar za nekoga ko Vam je „beznacajan“ ?!?

  16. U gradu je dozvolheno 50 km/h. Ako si vozii 105 km/h, znači da si divljao i nemoj se vaditi ba kardiologa. Duplo brže si vozii od dozvoljenog a da li je to za zatvor?

    1. A ko brani coveka ovde zbog brze voznje?? Dobice kaznu koju je zasluzio po zakonu. Koliko se ja razumem u zakone, u delu kazni nigde ne postoji razvlacenje po tabloidima?

    2. na istom mestu sam vozio 90 i kaznjen sam. na tom mestu se prave sacekuse ne zbog bezbednosti nego sto niko ispod 80-90 ne vozi sporije. 3 trake, nema sporednih ulica, pesaka, zgrada, semafora…. prakticno autoput. zato ne pricaj nesto sto ne znas. ako si vozac idi tamo pa probaj da vozis 50. svi ce ti svirati i psovati

    3. Za zatvor je sigurno „prodaja“ informacija iz MUP-a. A Darko će dobiti kaznu po zakonu i od toga ne beži.

  17. Sva podrska Mentalnom Rzgibavanju , redovno pratim svaku emisiju preko youtuba, nastavite tako jer vi zaista kazete ono sto vecima misli a nesme da kaze . Dare i Mare su svetlost na kraju mracnog tunela gde je nazalost sada nasa Srbija okupirana od ex radikala .

  18. PODRSKA MENTALNOM RAZGIBAVANJU I DARETU I MARETU ,BEZ VAS BI STVARNOST U SRBIJI BILA JOS SUMORNIJA JER VI ZAISTA KAZETE ONO STO VECINA SVESNIH GRADJANA ZAISTA MISLI A NEMA GDE ILI NESME DA KAZE .

  19. bravo za Mentalno razgibavanje i Dareta i Mareta , uzicam u vasim emisijama , samo tako nastavite

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.