Deca sa zimovanja dolaze masovno zaražena: „Cela grupa se vratila pozitivna na koronu“

Ostavite komentar


  1. Koliko ih je “ bolesno”, ima li do sada dovoljno podataka da se javnosti pojasne pojmovi zarazeni, bolesni, stanje imunološkog sistema kod dece koji izvanredno štiti NAJVECI procenat dece. Zaista je krajnje vreme da se lagano vratimo realnom izvestavanju sa punim podacima kako bi se slegla histerija oko korone kojoj su posebno doprineli politicari u sprezi sa medicinarima i medijima. Sejanje straha vec sada ima uzasne posledice. Uz konstantno agresivnu vojno huškačka politiku samo nam je jos trebala i ova sa medicinom. Uništiste generacije bez ikakve potrebe i bez moralne odgovornosti.

  2. Dakle, imamo čitave grupe komplet zaražene dece i nikom ništa specijalno ne fali. U čemu je tačno problem onda?

  3. Neka su živi i zdravi! I to će ptoći. Prehlada kao prehlada… bar kad su deca u pitanju.

  4. Deci neće biti ništa, ali zato odrasli stradaju. Čitam komentare – prehlada, pa evo ja je trenutno imam i supruga i nedaj bože nikom i to pored svih doza vakcina. Eto nam proslave i slavlja. Pustili su zdravstvo ko fekalije niz vodu, nema ko više da radi. I ko je KRIV ??????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.