Dedeić: U sređenom sistemu Vučić bi bio kažnjen

Urednik Istinomera Siniša Dedeić, gost na štandu Danasa na Media market

Ostavite komentar


  1. Dragi gospodine, u sređenoj, iole normalnoj i pravnoj državi, vučić (uvek malim slovom zbog nepoštovanja lika i dela) i ova pogan kojom se okružio NE BI BILI NA SLOBODI. Odgovarali bi za bezbrojna teška krivična i koruptivna dela koja su počinili. Treba li nabrajati – od helikoptera, Savamale,"ukradenih" ličnih karti,"falsikovanih" potpisa za 24 stana u Bugarskoj,lažnih diploma i doktorata do tetke iz Kanade…!?

  2. Sređeniji sistem nikada nismo imali, imali smo sistem koji se odnosi na ogromnu pljačku i uništavanje naše države. Dosta nam je medija koji kritikuju sve ono što se gradi i radi i modernizuje.

  3. Po mom misljenju (premda sam biolog, mozda nisam relevantan ali zdravog razuma i elementarnog znanja imam), a uzimam u obzir i lokalne i politicare na nivou velikih gradova i drzava, cela prethodna gardnitura zutih treba da je u zatvoru na dugogodisnjoj robiji i da im je sva imovina oduzeta, niko nista pre nije imao osim gole zadnjice a sada su tajkuni. Elem, Vucic se ocigledno trudi da od nase lepe Srbije napravi normalnu drzavu, sto dugo nismo bili, priznacete. Okolnosti se menjaju, samo budala ne menja nikad misljenje i iskaz, ali bitno je da nas ne obmanjuje za krupne stvari, ne krade i ne degradira u svetu.. Do tada, Vucic ima moju punu podrsku.

  4. Dragan biolog
    Zemljače po komentaru se zaključuje da teško da si i zdravog razuma. Zato bolje idi izučavaj kako se razmnožavaju gliste, komentarisanje ti baš ne ide od ruke. Čak je i Hedona, što nisam očekivao od nje, ostavila manje glup komentar.

  5. Davno je neko rekao – Država, to sam ja -. Veliki vodja je očigledno to bukvalno shvatio !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.